Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
FESPA Eurasia, 1 milyar dolarlık iş hacmi yaratacak!

FESPA Eurasia, 1 milyar dolarlık iş hacmi yaratacak!

Sektörün heyecanla beklediği Avrasya Bölgesi’nin lider baskı fuarı FESPA Eurasia iki yıl aradan sonra sektörün devleriyle buluşmaya hazırlanıyor! Şimdiden yüzde 100 doluluğa ulaşan FESPA Eurasia 2021, 2-5 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde 10 binden fazla sektör profesyonelini buluşturacak. 4 günlük fuar, sektöre 1 milyar dolarlık iş hacmi katacak…

 

 

Endüstriyel reklam ve dijital baskı dünyası, 2-5 Aralık tarihleri arasında Avrasya Bölgesi’nin lider baskı fuarı FESPA Eurasia’da buluşmaya hazırlanıyor. Salgının yavaşlaması ve yaygın aşı uygulamaları sayesinde giderek canlanan baskı sektörü heyecanla büyük buluşmayı bekliyor. FESPA Eurasia 2021, bu yıl sektörü 8. kez bir araya getirecek. Türkiye’nin sektör liderleri ve küresel markalar, yeni teknolojilerini ve yenilikçi uygulamalarını FESPA Eurasia’da sergileyecek.

 

Rekor katılım bekleniyor

 

10 binden fazla ziyaretçiyle bu yıl rekor sayıya ulaşması beklenen FESPA Eurasia, katılımcı alanında lider markalarla yüzde 100’lük doluluğa ulaştı. Sektörün lider firmaları, 2-5 Aralık’ta düzenlenecek büyük buluşma için tüm hazırlıklarını tamamladı. MIMAKI, HP, EFI, KORNIT DIGITAL, OPTIMUM DIGITAL PLANET, SWISS Q PRINT, LIYU, BROTHER, KTK, IQdemy, MUTOH, SUMMA, SDS, SNAPPER gibi alanında lider yerli ve yabancı sektör liderleri, fuarda en yeni ürün ve hizmetleriyle ziyaretçilerini ağırlarken iki yıldır heyecanla beklenen FESPA Eurasia birçok lansmana da ev sahipliği yapacak.

 

Sektör liderleri bu fuarı iple çekiyor

 

Endüstriyel reklam ve baskı dünyasının merakla beklediği fuar için tüm hazırlıkların tamamlandığını söyleyen FESPA Eurasia Fuar Müdürü Betül Binici, “Sektörüniki yıllık enerjisini atmak için heyecanla beklediği fuar bu yıl iç piyasayı ve ihracatı artırarak sektör için büyüme fırsatı yaratacak” dedi.

 

FESPA Eurasia’nın Avrasya bölgesinin en önemli buluşması olduğunu ifade eden Binici şöyle konuştu: “Toplam 8.5 milyar dolarlık büyüklüğe sahip sektörün iş hacmi bu önemli buluşmayla genişleyecek. Baskı ve endüstriyel reklam dünyası salgında zor bir süreçten geçti. FESPA Eurasia, tüm bölgede bir sonraki yılın trendlerini belirleyen bir etkinlik olduğu için, fuara sadece Türkiye’den değil, Avrasya Bölgesi’nden de uluslararası ziyaretçiler yatırım yapmak için geliyor. Bizler de sektörün en iyi markalarıyla alıcıları İstanbul’da buluşturarak tüm Avrasya bölgesine hareket katacağız. Bu yıl 4 günlük fuar süresince sektörde 1 milyar dolarlık iş hacmi oluşmasını hedefliyoruz. Değerli katılımcılarımız ve ziyaretçilerimizle 2-5 Aralık’ta İFM’de buluşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM