Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Farklı Renkleri ve Yüksek Ses Kalitesi ile Fark Yaratan Kulaklık: Anker Soundcore Life P3 TWS

Farklı Renkleri ve Yüksek Ses Kalitesi ile Fark Yaratan Kulaklık: Anker Soundcore Life P3 TWS

Hayatı kolaylaştıran teknolojilere öncülük eden Anker, Soundcore kategori markası altında piyasaya sunduğu kulaklıklarla kullanıcılarını yüksek ses kalitesi ile tanıştırıyor. Anker Soundcore Life P3 TWS kulaklık, 35 saate varan ve kristal berraklığında ses deneyimi yaşatan altılı mikrofonu ile beklentileri aşıyor.

Üstün teknolojilere sahip ürünlere her gün bir yenisini ekleyen Anker, Soundcore kalitesiyle ürettiği ses sistemleri ile fark yaratıyor. Üst düzey performansa ve yenilikçi özelliklere sahip Soundcore kulaklıklar, Ses sorunlarına akıllı teknolojilerle çözüm sunuyor. Anker Soundcore ailesinin kulak içi kulaklıklarda ses deneyimini bir seviye üste taşıyan yeni üyesi Soundcore Life P3 TWS, satışa çıkıyor. Uzun pil ömrüne, 11 mm’lik ses sürücülerine, BassUp ve kablosuz hızlı şarj özelliklerine sahip Soundcore Life P3 TWS, altılı mikrofonu sayesinde de kristal berraklığında bir konuşma deneyimi yaşatıyor. Soundcore uygulaması ile kişileştirilebilen Soundcore Life P3 TWS, bu sayede adeta kişiye özel üretilmiş bir kulaklığa dönüşüyor.

Üstün teknolojilerle mükemmel ses deneyimi

Siyah, beyaz, mercan kırmızısı ve gökyüzü mavisi olmak üzere dört farklı renk alternatifi bulunan Anker Soundcore Life P3 TWS kulak içi kulaklığı yenilikçi özellikleri ile ezberleri bozuyor. Çoklu moda sahip hibrit aktif gürültü engelleme özelliği bulunan cihaz, BassUp özellikli 11 mm’lik ses sürücüsü sayesinde daha vurgulu basları deneyimlemenizi sağlıyor. Altılı mikrofonu sayesinde arka plan seslerini azaltarak alıcı seslerini yükselten kulaklık, sevdikleriniz sesini daha net ve berrak bir şekilde duyabilmenize olanak tanıyor. Tek şarjla yedi saate varan kullanım imkanı sunan cihaz, şarj kutusu ile birlikte şarj edildiğinde ise yaklaşık 35 saate yakın bir kullanım ömrüne sahip. Ayrıca kablosuz hızlı şarjı destekleyen yapısı sayesinde kullanıcılara 10 dakikalık şarjla 2 saatlik çalma süresi de vadediyor. Type-C şarj kablosu, kulaklık uçları, hızlı başlangıç kılavuzu, marka kartı, garanti belgesi ve şarj kutusu ile birlikte sunulan Soundcore Life P3 TWS’in suya dayanıklılık, dokunmatik kontrole, stereo ve mono modlarının yanı sıra oyun ve şeffaf mod özellikleri de bulunuyor.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM