Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Evde 30 Dakika ile ev çalışması çok kolay

Evde 30 Dakika ile ev çalışması çok kolay

Tudem’in öğretim programlarına uygun olarak hazırladığı ev çalışması seti olan Evde 30 Dakika, hem yüz yüze hem de uzaktan eğitimde ilkokul öğrencileri ve öğretmenlerinin işini kolaylaştırıyor.

İlkokul 1, 2, 3 ve 4. sınıf müfredatında yer alan tüm derslerden 192 ev çalışması içeren Evde 30 Dakika kitapları, öğrencilerin 30 dakika gibi kısa bir sürede öğrendiklerini pekiştirmesini sağlıyor ve öğretmenlerin bir öğretim yılındaki tüm ev çalışması ihtiyacını gideriyor.

Kitaplarda yer alan doğru-yanlış, boşluk doldurma, öykü tamamlama, görsel okuma, projeler ve açık uçlu sorular gibi 18 farklı tür alıştırma, öğrencinin okuduğunu anlaması, anladığını yorumlayabilmesi, yorumladığını kullanabilmesini sağlıyor.

Haftalık kazanımlara odaklanan kitaplar sayesinde öğretmenler öğrencilerin gelişimlerini daha iyi takip edebiliyor. İster çek kopar, ister ciltli kullanılabilen Evde 30 Dakika kitaplarında yer alan çalışmalarının her biri 100 puan üstünden değerlendirilebilen kolay bir puanlama sistemine sahip. Veli ve öğretmen kontrolü için düzenlenmiş imza alanları, aile ve öğretmen işbirliğiyle öğrencilerin ev çalışması sürecini destekliyor.

Evde 30 Dakika kitaplarını alan her öğrenci aynı zamanda kitabın yanıtlı elektronik kopyasına da ücretsiz sahip oluyor. Öğrenciler, kitabın arkasındaki bölümü kazıyıp çıkan şifreyi evde30dakika.com adresine girdiğinde kitaba ait Akıllı Asistan AKAS’a ulaşmış oluyor.

Sınıfında öğrencilerine Evde 30 Dakika kullandıran öğretmenler de konu-kazanım eşleştirme tabloları, çözümler ve öğrenci değerlendirme tablolarının yer aldığı Öğretmen Kitabı ile Akıllı Dijital Asistan AKAS’a ücretsiz sahip oluyor. Öğretmenler, AKAS sayesinde öğretmen kitabının tüm içeriğine dijital olarak ulaşabiliyor, çözümleri akıllı tahtada gösterebiliyor ya da ekran paylaşımı yoluyla öğrencileriyle paylaşabiliyor.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM