Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Erkek Bermuda Şort Rahatlığı

Erkek Bermuda Şort Rahatlığı

Erkek bermuda şort sık sık kapri pantolon ile karıştırılıyor. Hepsi de kısa pantolon grubunda yer alıyor. Bermuda şortlar normal şort kavramına göre dizin hemen üstünde olan şortlardır. Kapri ise dizin altında yer alan şortlardır.

Yaz aylarında erkekler için vazgeçilmez bir kıyafet olan bermuda şortlar ferah olmaları sebebiyle yoğun bir ilgi görüyorlar. Ama şort seçiminde erkeklerin çok dikkatli olması gerekiyor. Çünkü şort seçimi bazen sizi stil sahibi yapar bazen de rüküş olmanıza sebep olur. Dolayısıyla erkeklerin rastgele değil bilinçli bir şekilde alışveriş yaparak şortlarla uygun kombinler yapmalıdır.

 Bermuda Şortla Nasıl Kombin Yapılmalıdır?

Erkek bermuda şort pamuk, keten veya kanvas kumaştan yapılmış, trend bir giyim türüdür. Fakat yapacağınız kombinlerin fiyasko olmaması için tiril tiril keten gömleklerle ya da basic tişörtlerle kombinleyebilir ve spor tarzda kemerlerle tamamlatabilirsiniz. Altına da loafer tarzı ayakkabı ile müthiş derecede trendy olabilirsiniz.

Ama sakın ayakkabı içine çorap giyecekseniz bermuda şortunuzla birlikte, uzun bir çorap giymeyiniz. İçine mutlaka babet çorabı giyerek görünmemesini sağlayabilirsiniz. Erkek bermuda şort pantolon kumaşından yapılmış olduğu için biraz daha sert durur yani pantolonumsu bir duruşu vardır.

Kemerli de giyilince tarz bir giyim olur. Diğer spor ve salaş şortlara oranla daha derli topludur. Bu yüzden gömleklerle ve tişörtlerle modaya uygun bir şekilde harika kombinler yakalamanız mümkün. Siz de https://www.artoutlet.com.tr/erkek-short-bermuda-modelleri sitesini ziyaret ederek en iyi bermuda şortlara bakabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM