Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Endüstri Radyo 2 Binden Fazla İş İnsanını Ağırladı

Endüstri Radyo 2 Binden Fazla İş İnsanını Ağırladı

İş dünyasına yönelik programlarıyla Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren Endüstri Radyo, geçtiğimiz yıl 2 binin üzerinde program konuğu ağırladı.

Türkiye’de ilk dünyada ise birkaç örneği bulunan ST Endüstri Radyo, sadece şirketleri ilgilendiren programları ile dinleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

Türkiye’nin sanayi şehirlerine öncelik vererek karasal yayınını genişleten Endüstri Radyo iş dünyasından yılda 2 binin üzerinde konuk ağırlayarak satıştan pazarlamaya, üretimden ihracata kadar birçok alanda yaptığı yayınlarla dinleyicilerle buluşuyor.

 

SEKTÖRLERİN NABZINI TUTUYOR

Enerji, makine, teknoloji, sanayi, otomasyon, endüstri, turizm, satış ve iş’te yaşam konularında sektörün önde gelen mensuplarını ağırlayan Endüstri Radyo, iş dünyasına dair gelişmeleri aktarırken, 40’tan fazla programcının yayınlarıyla sektörün nabzını tutmaya devam ediyor.

Dinleyici kitlesini şirket yöneticileri ile çalışanlar oluşturan ve hedef kitlesi şirketler olan markalara büyük fırsatlar sunan Endüstri Radyo, iş yönetimi, insan kaynakları, KOBİ’lerin finansmana erişimi, dijitalleşme, teşvik ve destekler, B2B pazarlama, üretim, teknoloji yatırımları, ihracat, yeni iş fikirleri ve şirketleri ilgilendiren diğer konular üzerinde de yayınlarına devam ediyor.

 

KARASAL YAYIN YAPIYOR

Hiç müzik yayını olmadan 24 saat sadece iş dünyasına yönelik konuların konuşulduğu ST Endüstri Radyo, karasal yayında İstanbul, Kocaeli ve Yalova’da 105.8, Manisa ve İzmir’de 102.8, Bursa’da 106.7, Balıkesir’de 106.6, Sakarya’da 102.0 ve Konya’da 95.4 frekanslarından yayın yapıyor.

 

PODCASTLER İŞ DÜNYASINDA

Son zamanların en popüler yeni medya türlerinden olan podcastler, Endüstri Radyo ile iş dünyasına ulaşıyor. Yalnızca karasaldan değil tüm dijital platformlardan dinlenebilen Endüstri Radyo’da, yayınlanan programların podcastleri web sitesinde yer alıyor. Podcastler, Türkiye’de ve dünyada iş yaşamında yaşanan gelişmeleri takip etmek isteyenlerden büyük ilgi görüyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM