Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
A101'in Müdavim Yorumları Yapay Zeka ile Görselleştirildi

A101'in Müdavim Yorumları Yapay Zeka ile Görselleştirildi

Türkiye’nin en fazla mağaza sayısına sahip zincir marketi ve Instagram alışveriş kategorisinde en fazla takipçiye sahip markası olan A101, sosyal medyadaki müdavim yorumlarını yapay zeka desteğiyle görselleştirdiği projesiyle kullanıcıların ilgi odağı oldu.

Türkiye’de alışveriş kategorisinde Instagram kullanıcıları arasında en çok takip edilen hesap olan A101, dijital platformlarda gerçekleştirdiği fark yaratan çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Perakende alanında yeniliklerin öncüsü olmayı gaye edinen A101, proje kapsamında A101’e ait özel markalı ürünler (PL) hakkında müşteri memnuniyetini yansıtan olumlu yorumları, yapay zeka tarafından görselleştirerek Instagram hesabındaki 13 milyonun üzerindeki takipçisiyle buluşturuyor.

Yapay zeka ile üretilmiş, birbirinden ilginç ve yaratıcı görsellerin ortaya çıktığı projede A101’in PL ürünlerine olan bağlılık ve güven ön plana çıkarken, eğlenceli içerikler Instagram kullanıcılarının beğeni ve etkileşimine sunuluyor.

Instagram kullanıcıları, A101’in başlattığı projeye #a101müdavimhikayeleri ‘hashtag’iyle katılarak 13 milyonun üzerinde takipçiye sahip A101 Instagram hesabından paylaşılma fırsatını yakalıyorlar.

A101 Pazarlama Müdürü Yeliz Yahşi Bilgiç, projeye ilişkin yaptığı açıklamada “Müşterilerimize daha etkili ve kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmayı hedefleyen bir marka olarak teknolojiyi en etkin şekilde kullanmaya devam ediyoruz. A101 ürünlerine olan müşteri bağlılığı ve memnuniyeti bizler için çok değerli ve anlamlı… Bu bağı daha da güçlendirmek ve teşvik etmek adına sosyal medyada paylaşılan olumlu yorumları, yapay zeka ile görselleştirerek takipçilerimizle buluşturduk. Dijital mecralarda müşteri deneyimini daha interaktif ve katılımcı hale getirmeyi hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM