Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Emirates’ten Güvenli Bir Tatil İçin Seyahat Rehberi

Emirates’ten Güvenli Bir Tatil İçin Seyahat Rehberi

Emirates Seyşeller, Sri Lanka ve Maldivler gibi karantinasız giriş uygulamasının yapıldığı ve  turistlerden rağbet gören noktalara  uçuşlarını  artırıyor.

 

Beyaz kumlu plajları, turkuaz rengi denizi ve palmiyeleriyle, Seyşeller, Maldivler ve Sri Lanka güvenli bir tatil için kolaylaştırılan giriş şartları ile artık daha da cazip hale geliyor. Emirates, piyasa talebini karşılamak için bu noktalara  uçuşlarını artırarak müşterilere daha fazla esneklik ve seçenek sunuyor. 

 

Emirates, Hint Okyanusu'ndaki deniz tatilinizi planlamanız için ihtiyaç duyacağınız tüm bilgileri sizinle paylaşıyor.

 

Seyşeller 

Seyşeller, 25 Mart'tan itibaren aşı veya karantina şartı olmadan tüm dünyadan gezginlere kapılarını yeniden açtı. Bununla birlikte, tüm yolculardan, kalkıştan en fazla 72 saat önce yapılmış negatif PCR testi isteniyor. Adalarda maksimum mesafeyi korumak istiyorsanız, mükemmel otel ve resort'lara ek olarak, daire tipi ve self-servis konaklama imkanı da bulunuyor. Böylece rüya gibi plajlarda evinizden uzakta kendinizi evinizde gibi  hissedebilirsiniz. Bu tatil daireleri yalnızca güvenli ve sosyal mesafeli bir seçenek sunmakla kalmayıp daha kısıtlı bir bütçesi olan gezginler için de idealdir. 

 

Seyşeller’e Ulaşım

 30 Ekim 2021 tarihine  kadar, Emirates, Boeing 777-300ER uçak tipi  ile gerçekleştirilecek Dubai – Mahe uçuşlarını haftada beş seferden haftada yedi sefere çıkarıyor. 

Şeyseller'e seyahat giriş gereksinimleriyle ilgili daha fazla bilgi için buraya tıklayın.

 

Emirates yolcuları Seyşeller’e Economy Class’ta havalimanı vergileri dahil gidiş dönüş kişi başı 879 Dolar’dan, Business Class’ta ise 3.261 Dolar’dan başlayan fiyatlarla  seyahat etme fırsatını yakalıyorlar.

 

 

Sri Lanka 

21 Ocak 2021 tarihinde, "Hint Okyanusu'nun İncisi" turistlere kapılarını tekrar açtı. Karantina gerekli değil ancak uçuş öncesi ve varışta PCR testi yaptırmanız gerekiyor. Turist vizesi almak için ön şart olarak, konaklamanın ilk 14 günü için "Emniyetli ve Güvenli 1. Seviye" sertifikalı bir otelden rezervasyon onayı almak gerekiyor. COVID19 PCR testi Sri Lanka’ya varış gününde yapılıyor ve 10 gün sonra ikinci bir COVID19 PCR testi daha yapılıyor. Kısıtlayıcı karantina gerekmiyor. 

 

Sri Lanka'da, tek bir geziyle yağmur ormanları, savanalar, çay ekili yaylalar  ve saklı plajları keşfedebilirsiniz. Adadaki tatilciler genelde özel araç kiralayarak sertifikalı bir rehber eşliğinde keşif yapmayı tercih ediyorlar. Sri Lanka yemyeşil doğanın ortasında yalnız kalabileceğiniz birçok yere sahiptir: Udawala Milli Parkı'nda Safari'ye katılarak vahşi filleri yakından görebilir veya Nuwara Eliya ve Ella'daki yeşil, yüksek çay tarlalarını ve şelalelerini keşfedebilirsiniz.

 

Sri Lanka’ya Ulaşım

Emirates, Dubai'den Sri Lanka'daki Colombo Bandaranaike Havalimanı'na haftada altı uçuş gerçekleştiriyor. Sri Lanka'ya seyahat giriş gereksinimleriyle ilgili daha fazla bilgi için, buraya tıklayın.

 

Emirates yolcuları Sri Lanka’ya havalimanı vergileri dahil gidiş dönüş kişi başı Economy Class’ta 924 Dolar’dan, Business Class’ta ise 3.389 Dolar’dan başlayan fiyatlarla iyisiyle seyahat etme fırsatını yakalıyorlar.

 

 

Maldivler 

Maldivler, uçuş öncesi PCR testi ve kayıtlı bir turist otel rezervasyonu ile sınırlı seyahat gereksinimleriyle, salgının büyük bölümünde açık kalmıştır.

871 kilometreye varan uzunluğa sahip 1200 adanın yer aldığı Maldivler mesafenizi korumak için ideal bir noktadır. Her bir adada tatilcilerin güneşin tadını çıkarabilecekleri tek bir resort bulunuyor. Denize özel erişim sunan villalar ve bungalovlar da popüler seçenekler arasında yer alıyor. Turkuaz ada lagunlarındaki su üstü bungalovlarında konaklayarak kendinizi şımartabilirsiniz. Burada tatil yapanlar plaja ve denize bayılıyor ve dalış ve şnorkelle dalış gibi su sporlarının tadını çıkarıyorlar. Yemyeşil ve el değmemiş su altı dünyasında tek bir şnorkelle dalış deneyimiyle, yüzlerce balık ve deniz canlısı ile karşılaşabilirsiniz. 

 

Maldivler’e Ulaşım 

Emirates Boeing 777-300ER uçağıyla Maldivler'e haftada 24 uçuş gerçekleştiriyor.  18 Nisan'a kadar, havayolu yolcularına Hint Okyanusu'ndaki bu popüler  noktaya Dubai üzerinden uçuşlarını haftada 28 sefere çıkarıyor. Maldivler'e seyahat gereksinimleriyle ilgili daha fazla bilgi için, buraya tıklayın. 

 

Emirates yolcuları Maldivler’e havalimanı vergileri dahil gidiş dönüş kişi başı Economy Class’ta 969 Dolar’dan, Business Class’ta ise 3.734 Dolar’dan başlayan fiyatlarla iyisiyle seyahat etme fırsatını yakalıyorlar.

 

 

Bilet rezervasyonları emirates.com.tr adresinden, Emirates Uygulaması üzerinden, Emirates satış bürolarından, seyahat acentelerinden ve online seyahat acenteleri kanalı ile gerçekleştirilebilir. 

Emirates, küresel ağındaki 90'dan fazla noktaya uçuşlarını güvenli bir şekilde yeniden başlattı. Güneşli plajları, kültürel miras etkinlikleri ve birinci sınıf konaklama ve eğlence tesisleriyle, Dubai en popüler küresel şehirlerden biridir. Dubai, ziyaretçilerin sağlık ve güvenliğini sağlamak amacıyla aldığı kapsamlı ve etkili tedbirler ile, Dünya Seyahat ve Turizm Konseyinden (WTTC) Güvenli Seyahat sertitikasını alan dünyanın ilk şehirlerinden biri olmuştur.

Esneklik ve güvence: Emirates'in rezervasyon politikaları, yolcularına seyahat planlarında esneklik ve güven sunar. 30 Eylül 2021 tarihinde veya öncesinde seyahat etmek üzere bir Emirates bileti satın alan yolcular, seyahat planlarını değiştirmek zorunda kalmaları durumunda, cömert rezervasyon koşulları ve seçeneklerinden yararlanabilmekteler. Yolcular seyahat tarihlerini değiştirme veya bilet geçerlilik süresini iki yıl uzatma seçeneklerine sahiptir. 

 

Sağlık ve güvenlik: Emirates, seyahatlerinin her adımında yolcuların ve çalışanlarının gerek yerde gerekse havada güvenliklerini sağlamak amacıyla, tüm yolculara maskeler, eldivenler, el dezenfektanı ve antibakteriyel mendiller içeren ücretsiz hijyen kitlerinin dağıtılması da dahil olmak üzere, kapsamlı bir dizi tedbiri uygulamaya koymuştur. 

COVID-19 PCR testi: Dubai'den kalkış öncesi COVID-19 PCR testi belgesine ihtiyaç duyan Emirates yolcuları, sadece bilet veya biniş kartlarını göstererek, Dubai’deki kliniklerde özel fiyatlardan faydalanabilirler. 48 saat içinde sonuç veren evde veya ofiste uygulanan testler de mevcuttur. 

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM