Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
‘Ekranı kapat, kitabı aç’ YKY kitaplarında!

‘Ekranı kapat, kitabı aç’ YKY kitaplarında!

Bilinçli teknoloji kullanımına dikkat çekerek ebeveyn-çocuk iletişimine katkı sağlamayı amaçlayan KoçSistem’in ödüllü Kurumsal Sosyal Sorumluluk projesi Aile Saati, Yapı Kredi Yayınları ile tüm Türkiye’ye ulaşıyor.

Yapı Kredi Yayınları, KoçSistem Aile Saati projesi kapsamında, yayınladığı seçme kitapların arka kapaklarında Aile Saati logosu, web adresi ve “Ekranı Kapat Kitabı Aç” söylemine yer vererek projenin ülke genelindeki farkındalığının artmasına ve yaygınlaşmasına katkı sağlıyor.

 

KoçSistem’in hayata geçirdiği, Yapı Kredi Yayınları’nın (YKY) “Kitap Ortağı”, Anne Çocuk Eğitim Vakfı’nın (AÇEV) “Eğitim Ortağı” olduğu kurumsal sosyal sorumluluk projesi Aile Saati büyümeye devam ediyor. 

Aile Saati projesinin kitap ortağı olan Yapı Kredi Yayınları, projeye verdiği desteği yayınladığı birçok kitapla tüm Türkiye’de yaygınlaştırıyor. Proje kapsamında, YKY tarafından ilk defa basılan veya tekrar basıma giren birçok kitabın arka kapağında Aile Saati projesinin logosu, web adresi ve “Ekranı Kapat, Kitabı Aç” söylemi yer almaya başladı. 

“Ekranı Kapat, Kitabı Aç”

KoçSistem, Aile Saati projesi ile teknolojinin bilinçli kullanımı için ailelerde ve çocuklarda farkındalık oluşturmayı ve gün içinde en az bir saat ekransız ailecek vakit geçirilmesini amaçlıyor. Kitap Ortağı Yapı Kredi Yayınları ile ise “Ekranı Kapat, Kitabı Aç” söylemini yaygınlaştıran KoçSistem, bu iş birliği kapsamında çocuklara kitap sevgisi ve okuma alışkanlığı kazandırmayı amaçlıyor. Bu amaçla KoçSistem basımını üstlendiği “Her Güne Bir Masal” ve “Her Güne Bir Oyun” adındaki kitapları da projenin eğitim ortağı olan AÇEV’in Aile Saati kapsamında yaptığı bilinçli teknoloji kullanımı eğitimlerine katılan ebeveynlerle paylaşarak “ekransız” ev aktivitelerini destekliyor. Aile Saati logosuyla tekrar basılan bu iki kitapta yer alan oyunlar ve masallarla ebeveyn ve çocuk arasındaki bağların güçlendirilmesi hedefleniyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM