Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Doha Oğuz Elenouty’den Onur Akay’a tazminat davası!

Doha Oğuz Elenouty’den Onur Akay’a tazminat davası!

Türkiye’de modellik yapan ve gerçek adının Doha Oğuz Elenouty olduğu öğrenilen genç oyuncu, Onur Akay’a tazminat davası açıyor.

2018 yılında Kibariye’nin kocası Ali Küçükbalçık’tan hamile kaldığı iddia edilen Doha Elenouty’nin, 2019 yılında ses sanatçısı ve yazar Onur Akay’a verdiği röportaj, geçtiğimiz günlerde gün yüzüne çıkmış ve magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Röportajda Kibariye’nin eşinden çocuk aldırdığını kendi ağzı ile itiraf eden Doha Elenouty’nin, 2018 yılında Kibariye’nin kocası ile gündeme geldikten sonra soyadını Oğuz olarak değiştirdiği ve Doha Oğuz ismi ile 2019 yapımı Metruk-Mars filminde rol aldığı ortaya çıktı. Türkiye’de modellik yapan ve gerçek adının Doha Oğuz Elenouty olduğu öğrenilen genç oyuncu, Onur Akay’a tazminat davası açıyor. Söylemezsem Olmaz canlı yayınına katılan Onur Akay, “Telefonuma, ‘Nişanlandım, evlenmek üzereyim haberleri kaldırır mısın?’ diye mesaj attı. O zaman konuşmayacaktı. Ancak haberleri kaldırmayınca, ‘Mahkemede görüşürüz!’ dedi.” ifadelerini kullandı.

SEREN SERENGİL: “KİBARİYE’Yİ DÜŞÜNSEYDİ”

Söylemezsem Olmaz sunucularından Bircan Bali ise canlı yayında, Doha Oğuz’un program yapımcısı Bilal Özbilge’yi aradığını ve haberleri kaldırmasını istediğini söyledi. Seren Serengil ise Onur Akay’ın sözlerinden sonra konuyla ilgili, “Kendisi şu anda nişanlı ve nişanlı olduğu için böyle bir hassasiyet bekliyor ya, O zaman da o adam evliydi ve onun da karısı böyle bir hassasiyet bekliyordu. Şimdi kendisi nişanlandığı için bunu bizden isterken, keşke o zaman Kibariye’yi düşünseydi.” dedi.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM