Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
DenizBank Private ve Black Kart sahiplerine İstanbul Havalimanı’nda hızlı geçiş imkanı

DenizBank Private ve Black Kart sahiplerine İstanbul Havalimanı’nda hızlı geçiş imkanı

DenizBank, İstanbul Havalimanı’nın misafirlerine ayrıcalıklı hizmet sunduğu özel yolcu programı olan İGA Pass ile gerçekleştirdiği iş birliğiyle, Private ve Black Kart sahibi müşterilerine, İGA Fast Track (Hızlı Geçiş) hizmetinden ücretsiz faydalanma imkanı sağlıyor.

Private ve Black Kart sahipleri, DenizKartım uygulamasını indirerek oluşturacakları karekod ile İstanbul Havalimanı’nda sıra beklemeden ve zaman kaybetmeden, öncelikli olarak uçuşlarına hızlıca geçebiliyor. 

Deniz Private Kart sahipleri, İstanbul Havalimanı İç Hatlar, Dış Hatlar ve Transit Yolcu geçiş noktalarında geçerli olan İGA Fast Track hizmetinden sınırsız faydalanırken, Black Kart sahipleri ayda 5 kez ücretsiz geçiş yapabiliyor.  

“Kişiye özel ve hızlı seyahat deneyimi için çalışıyoruz”

DenizBank olarak teknolojiyi ve veri bilimini kullanarak müşterilerine hızlı ve kesintisiz hizmet götürmek için çalıştıklarını belirten DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Ayşenur Hıçkıran; “DenizKartım ile hayatın her anında, tek uygulama üzerinden, tüm ihtiyaçların kapsandığı kişiselleştirilmiş deneyim ve pratik, güvenli bankacılık sunma hedefindeyiz. Bu sayede, hızla artan ürün ve hizmet seçenekleri ile karar vermenin zorlaştığı günümüzde, müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak istiyoruz. İstanbul Havalimanı iş birliğimiz de Private ve Black Kartlarını DenizKartım’a tanımlayan müşterilerimize önemli avantaj yaratıyor. Uçak seyahatleri sürecinde kısıtlı olduğunu bildiğimiz zamanlarından tasarruf edebilmelerini sağlıyor. Olası uçağa yetişme problemini önemli ölçüde kaldıran böyle bir çözümü uygulamamız aracılığı ile sağlamaktan mutluluk duyuyoruz. Müşterilerimizin temassızlık, hız ve konfor beklentilerini karşılayan bankacılık anlayışıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

“Hedefimiz yolcularımızın kendini özel hissetmesi”

DenizBank ile yapılan iş birliği sonrasında açıklamalarda bulunan İGA Dijital Hizmetler ve Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Ersin İnankul; “Türkiye’nin önde gelen iki markası İGA ve DenizBank’ın iş birliği yapmasından dolayı mutluluk duyuyorum. İGA Pass için öncelikli hedefimiz, sunduğumuz tüm hizmetlerde yolcularımızın kendini özel hissetmesi ve zamandan tasarruf ederek seyahat etmesi. Bu bakımdan hem kişilerin hem de kurumların İGA Pass hizmetinden yararlanmasını önemsiyoruz. Biz İGA Pass’i, bir yolculuk hizmetinden öte; misafirlerimizin seyahatlerini unutulmaz bir deneyime dönüştürmesi amacıyla tasarladık. DenizBank da ‘DenizKartım’ ile müşterilerine konforlu bir seyahat sunmak için İGA Pass’i tercih etti. İş birliğimiz sayesinde DenizBank DenizKartım müşterileri İGA Pass’in ayrıcalıklı dünyasından yararlanacak. Bundan sonraki süreçte DenizKartım sahiplerinin İstanbul Havalimanı’na ayak bastığı andan itibaren üst düzey bir memnuniyetle ayrılabilmeleri için var gücümüzle çalışacağız” dedi.
 

DenizBank Hakkında 

DenizBank, 1997 yılında bir bankacılık lisansı olarak Zorlu Holding tarafından Özelleştirme İdaresi'nden satın alınarak yolculuğuna başladı. Ekim 2006’da Avrupa'nın önde gelen finans gruplarından Dexia bünyesine katılan bankanın hisseleri, 28 Eylül 2012’de Rusya’nın en büyük bankası Sberbank’a, 31 Temmuz 2019 itibarıyla ise yine bölgesinin en büyük kuruluşları arasında yer alan Emirates NBD’ye devroldu. 

 Farklı finansal hizmetleri aynı çatı altında toplayan bir “finansal süpermarket” oluşturmayı hedefleyen DenizBank Finansal Hizmetler Grubu’nun, Türkiye’nin 81 ilinde, iştiraklerin şubeleri dâhil toplam 717 şubesi ile 14 binin üzerinde çalışanı; altı yerli, üç uluslararası finansal iştirak ile altı yerli finansal olmayan iştiraki ve Bahreyn'de bir şubesi bulunuyor. DenizYatırım, Deniz GYO, DenizPortföy Yönetimi, DenizLeasing, DenizFaktoring, Hızlı Öde, Intertech, NEOHUB, DenizKültür, Ekspres Bilgi İşlem ve Ticaret, Açık Deniz Radyo-TV ve Bantaş grubun yerli; Eurodeniz, DenizBank AG ve DenizBank Moscow ise uluslararası iştirakleri olarak konumlanıyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM