Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Demir: “Eğitim Hayatınızda Her Birinize Üstün Başarılar Diliyorum”

Demir: “Eğitim Hayatınızda Her Birinize Üstün Başarılar Diliyorum”

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Demir, 2021-2022 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
TDP Genel Başkan Yardımcısı Demir mesajında: “Eğitim; ilim sahibi olmak, hikmeti arayıp bulmak ve hakikati hayata tatbik etmek maksadıyla yapılan ve ömür boyu devam eden bir yolculuğun adıdır. İrade, azim ve heyecan isteyen bu bilgi yolculuğu okumakla başlayan ve bilmekle kıymetlenen bir süreçtir.
 
Çocuklarımız geleceğimizdir. Onların eğitimine verdiğimiz önem aynı zamanda ülkemizin geleceği üzerindeki hassasiyetimizi yansıtır. Umutlarımızı bağladığımız çocuklarımızın, gerek aile içerisindeki büyüme sürecinde, gerekse okullardaki eğitim dönemlerinde, kendini tanıyabilen, özgüven sahibi, ahlaki prensipleri önemseyen, milli ve manevi değerlerini tanıyan ve her zeminde bu değerlere sahip çıkma şuuruna sahip, ailesine, milletine ve tüm insanlığa karşı sorumluluk hissiyle mücehhez, ilim ve hikmet sahibi bireyler olarak yetiştirilmesi hepimizin üzerine düşen bir görevdir.
 
Umudumuz, Geleceğimiz, Sevgili Öğrencilerimiz,
Doğruyu, güzeli, paylaşmayı, yardımlaşmayı, arkadaşlarınızla el ele başarıya yürümeyi öğrendiğiniz ve ikinci yuvanız olarak gördüğünüz okullarınızın açılmasının mutluluğunu, heyecanını ve sevincini yaşadığınızı biliyorum. Bu güzel duygularınızı ben de sizlerle paylaşıyorum.
Umutla çıktığınız ilim yolculuğunda, Ülkemizin ve Milletimizin ufuklarını aydınlatan birer güneş olarak doğacağınıza can-ı gönülden inanıyorum. Bu meşakkatli fakat onurlu yolculuğunuzda insanın en değerli varlık, sevginin en hünerli güç, bilginin en yenilmez kuvvet olduğunu aklınızdan bir an olsun çıkarmayacağınızdan asla endişe duymuyor, eğitim hayatınızda her birinize üstün başarılar diliyorum.
Bu vesileyle başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere ebediyete intikal etmiş bulunan, fedakârca görevini ifa ederken Şehitlik makamıyla şereflenen, Gazilik unvanıyla onurlanan eğitim camiamızın Aziz Neferlerini saygı ve şükranla yâd ediyor, eğitim öğretim hizmetlerini yürüten bütün öğretmenlerimizin, velilerimizin ve sevgili öğrencilerimizin İlköğretim Haftalarını kutluyor, başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılı diliyorum” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM