Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Da Vinci TV’den Çocuklar İçin Heyecan Verici Bir Zamanda Yolculuk Filmi

Da Vinci TV’den Çocuklar İçin Heyecan Verici Bir Zamanda Yolculuk Filmi

Çocukların, dijital uygulamalar ve televizyon karşısında harcadıkları zamanı 21. yüzyıl becerilerini artırarak geçirmeleri için eğitici ve eğlenceli programlar hazırlayıp sunan Da Vinci’nin sevilen programlarından “Araştırmacı Takım”’ın film versiyonu “Dünya Tuhaflaştı”, 5 Aralık Pazar 13.30’da Da Vinci TV’de yayınlanacak.

 

Araştırmacı Takım’ın eğlenceli kahramanları Olympia, Otis ve Oona “Dünya Tuhaflaştı” filminde, Bayan O'nun 100 yıllık hizmetini kutlamak ve onun bir ajan olarak son görevini görmek için heyecan verici bir macera ile zamanda geriye gidiyorlar. Ancak geri döndüklerinde, yanlışlıkla geçmişi değiştiriyorlar ve Tuhaf Todd’un, Araştırmacı Takım’ın başına geçtiğini farkediyorlar. Otis ve Oona zaman çizelgesini değiştirebilecekler mi, yoksa dünya sonsuza kadar tuhaf olmaya mahkum mu olacak? 

 

Çocukların keyifli bir film izlerken; temel matematik, dolaylı akıl yürütme, problem çözme, mantık, bulmaca, matematiksel düşünme, sayılar ve işlemler gibi konularda derslerine yardımcı olacak şekilde hazırlanan Araştrmacı Takım’ın Dünya Tuhaflaştı adlı filmi, 25’er dakikalık 2 bölüm halinde ekranlara gelecek. 

 

Kidscreen Awards’da En İyi Animasyon Programı ve Daytime Emmy’de En İyi Çocuk Programı seçilen Araştırmacı Takım, çocuklar için bugüne kadar yapılmış programlardan farklı özellikleriyle de dikkat çekiyor. Garip ve özellikle tuhaf olan her şeyi araştıran, çocuklar tarafından yönetilen yüksek teknolojili bir organizasyonun maceralarını anlatan programda, takımdaki çocuklar, yaşadıkları yerdeki sorunları çözmek ve hatta insanlığı kurtarmak için fikirler geliştiriyor ve çözüm yolları ortaya koyuyorlar. 

 

Çocukların hayatlarının her anında ve fark etmeden öğrenme sağlayan Da Vinci TV; Türkiye'de Digitürk 164. Kanal, D-Smart 127. Kanal, Türksat Kablo TV 461. Kanal, Turkcell TV+ 98. Kanal ve Türk Telekom Tivibu 126. Kanal üzerinden 24 saat HD yayınlanıyor. Da Vinci TV’nin özenle seçilmiş ödüllü programlarına ve orijinal yapımlarına “Da Vinci Kids Mobil Uygulaması” üzerinden de erişilebiliyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM