Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
CHP’li Milletvekili Yalım: “vatandaş faturasını ödeyemediğinden cep telefonunu satıyor”

CHP’li Milletvekili Yalım: “vatandaş faturasını ödeyemediğinden cep telefonunu satıyor”

Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Milletvekili Özkan Yalım, esnaf ziyaretleri kapsamında bir telefon dükkânında ülke ekonomisinin halini özetleyen bir diyaloğu basınla paylaştı.  
 

 

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım’ın ziyaretinde video kaydına yansıyan konuşmada Milletvekili Yalım; “Ben bir şey sormak istiyorum. Gerçekten bunu vatandaşımız bana söyledi. Ben doğru mu değil mi öğrenmek istiyorum.  Vatandaşımız bana dedi ki ben çok zor durumda kaldım. Gittim telefonumu sattım. Dijital ise gittim analogla değiştirdim. Var mı gerçekten?” dedi.  
 

 

Dükkân Sahibi ise; “Çok var. Bu son bir buçuk senedir çok var. Tabi sadece bu döneme ait değil. Bu dönemde de arttı ama genel itibariyle son bir buçuk iki senedir çok var. Faturası olan ödemesi gereken kirası olan bunları karşılayamadığı zaman gelip telefonunu satıyor” ifadelerini kullandı.
 

 

MİLLETİMİZ GECE YASTIĞA BAŞINI RAHAT KOYACAK
 

Ziyaret sonrasında bir değerlendirmede bulunan Milletvekili Yalım: “İşte durum ortada bunları biz değil esnafımız anlatıyor. Vatandaşımızın içler acısı haline bakın. Vatandaş faturasını ödeyemediğinden cep telefonunu satıyor. İktidar halen büyüyoruz, kalkınıyoruz demeye devam ediyor. Masalları artık kimse yemiyor. İlk seçimde milletimiz Cumhuriyet Halk Partisi iktidarıyla bu çukurdan kurtulacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında milletimiz gece yastığa başını rahat koyacak” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM