Haberler As
CHP 26. Dönem Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, KYK borcu olan öğrencilerin ve çiftçinin borçlarını ödememesi için çağrı yaptı.
Sosyal Medyada Paylaş
9 Haziran 2021
Haberler AS

CHP 26. Dönem Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, KYK borcu olan öğrencilerin ve çiftçinin borçlarını ödememesi için çağrı yaptı.

Eski Devlet ve Kültür Bakanı, CHP 26. Dönem Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, KYK borcu olan öğrencilerin ve çiftçinin borçlarını ödememesi için çağrı yaptı.

Suç örgütü lideri Sedat Peker'in Demirören'in Ziraat Bankası'na olan borcunu ödemediğine ilişkin iddialarına dair açıklama yapan Fikri Sağlar, borcu nedeniyle vergi dairesine düşürülerek haczedilmek istenen öğrencilere ve çiftçiye çağrıda bulundu. Sağlar şöyle dedi:

"ADALET YOKSA SİVİL İTAATSİZLİK HAKTIR"

"Sevgili çiftçiler ve öğrenciler! Demirören Ziraat Bankası'na olan 750 milyon dolarlık borcunu faizi ile birlikte ödeyene kadar, siz de borcunuzu ödemeyin. Adalet yoksa, sivil itaatsizlik haktır! Bu tüm vatandaşların Anayasal hakkıdır."

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Yorum Bırak

Haberleras.com Tüm Hakları Saklıdır © 2020 medya sponsorluğu / kitle fonlama / habertr / gezi bülteni / Kadın Haberleri