Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Cartoon Network, çocukları Ben 10 macerasına davet ediyor

Cartoon Network, çocukları Ben 10 macerasına davet ediyor

Cartoon Network’ün en sevilen çizgi kahramanlarından Ben 10’in, yepyeni filmi “Ben 10 Evrene Karşı” 10 Ekim Cumartesi saat 10’da Cartoon Network ekranlarında çocuklarla buluşuyor.

En sevilen çizgi filmlerin adresi Cartoon Network, Dünya Uzay Haftası’nda birbirinden özel içeriklerle ve yepyeni bölümlerle çocuklarla buluşmaya hazırlanıyor. Bu özel haftada Ben 10 uzayın eşsiz derinliklerinde gezegenini kötülüklerden korumaya çalışırken, dünyadaki çocukları da unutmuyor. Ben 10 Evrene Karşı filmi 10 Ekim Cumartesi saat 10.00’da ilk kez Cartoon Network televizyonunda çocuklarla buluşuyor. Ayrıca çocukların filmi izleyerek katılabilecekleri yarışma da www.cartoonnetwork.com.tr’de çocukları bekliyor.

Ben 10 Evrene Karşı Filmi İçin Ekran Başına!

Televizyonda ilk kez yayınlanacak Ben 10 Evrene Karşı filminde Ben’in azılı düşmanı Vilgax, Tennyson ekibine ve Dünya’ya zarar vermek için geri dönüyor. Ben’in işleri çözmek için evrende bir yolculuğa çıkmasıyla macera başlıyor. Dünyayı kötülükten korumak için Omnitrix saati ile 10 farklı uzaylıya dönüşebilen Ben 10’in maceralarını izlemeye doyamayanlar ve tekrar izlemek isteyenler için tekrarı 11 Ekim saat 10’da Cartoon Network Türkiye Youtube kanalında yayınlanıyor.

Meteor Değil, Ödül Yağmuru

Cartoon Network’te Ben 10 sürprizleri yeni film ve yeni bölümlerle bitmiyor, çocukları birbirinden özel hediyelerin olduğu Ben 10 Evrene Karşı Filmi Yarışması bekliyor. 11 Ekim – 1 Kasım tarihleri arasında Ben 10 Evrene Karşı filmini www.cartoonnetwork.com.tr’de izleyip yarışmaya katılan 1 şanslı kişi Playstation 4, Ben 10 konsol oyunu ve içinde Omnitrix Saati, Puzzle, Kitap ve Parti Seti’nin olduğu Uzaylı Hediye Paketi kazanma şansı yakalayacak. Ayrıca, yarışmayı kazanan 10 kişi de omnitrix, figür oyuncak ve Uzaylı Hediye Paketinin sahibi olacak. Yarışma www.cartoonnetwork.com.tradresinde çocuklarla buluşacak.

Yepyeni bölümlerle Cartoon Network’te Ben 10 heyecanı sürüyor

Cartoon Network’ün çocuklar için hazırladığı sürprizler bitmiyor. Ben 10’in yeni bölümleri yine

10 Ekim’de saat 11.30 – 15.30 arasında aksiyon dolu bir maratonla çocuklarla buluşuyor. Ayrıca, çocuklar yeni bölümlerin tekrarını hafta içi her gün 17.00’de Cartoon Network’te izleyebilecek.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM