Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
BtcTurk ve Cengiz Ünder Bir Arada

BtcTurk ve Cengiz Ünder Bir Arada

Kadın ve Erkek Millî Futbol Takımları ana sponsoru, Türkiye’nin ilk, dünyanın dördüncü Bitcoin ve kriptopara alım satım platformu BtcTurk, dünya futbolunun yükselen değerlerinden genç futbolcu Cengiz Ünder ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşmanın üçte ikisi Bitcoin ile yapılarak Türk spor tarihinde bir ilk gerçekleşti.

Türkiye’de Bitcoin ve kriptoparaların kolayca ve güvenle alım satımının yapılabildiği BtcTurk, Türkiye’yi Avrupa’da başarılı bir şekilde temsil eden Millî Futbolcu Cengiz Ünder ile sponsorluk anlaşması imzaladı. 

Anlaşma kapsamında BtcTurk, Cengiz Ünder ile ‘Dünyanın yükselen değerleri bir arada’ ana temasıyla kampanya hayata geçiriyor. Diğer yandan BtcTurk, Cengiz Ünder ile gerçekleştirdiği sponsorluk anlaşmasının üçte ikisini Bitcoin ile ödeyerek Türk spor tarihinde bir ilke imza attı. 

Türk spor tarihinde bir ilk: Bitcoin ile sponsorluk anlaşması… 

Sponsorluk anlaşmasını değerlendiren BtcTurk CEO’su Özgür Güneri, “Türk sporuna bugüne kadar sağladığımız katkılara bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kulüplerimize sunduğumuz desteğin ardından ‘Yeni dünyanın yeni değerleri’ yaklaşımıyla güzel bir anlaşmaya imza attık. Sergilediği performansıyla sadece Türkiye’de değil, dünya futbol otoritelerinin dikkatini çeken Cengiz Ünder ile yaptığımız bu iş birliği ile Türk sporuna bir kez daha desteğimizi göstermek istedik. Kadın ve Erkek Futbol Millî Takımlarımız ile olan iş ortaklığımızın heyecanını yine Ay Yıldızlı armamızı taşıyan başarılı futbolcu Cengiz Ünder ile taçlandırmak bizim için büyük bir gurur. Sponsorluk anlaşmamızla bir ilke daha imza attığımızı özellikle belirtmek isterim. Sponsorluğumuzun üçte ikilik ödemesinin ekonominin yükselen değeri Bitcoin ile yapılacağını özellikle vurgulamaktan heyecan duyuyorum. Türk sporunda ilkleri barındıran bu tarihi sponsorluğun bizleri çok önemli başarılara taşıyacağına inanıyor, bu yolculuğun her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Güneri; BtcTurk olarak hedeflerinin Bitcoin’i ve kriptoparaları rahat, güvenilir ve hızlı bir şekilde erişilebilir kılmak olduğunu belirterek; “Hem ülkemizde hem de dünyada futbol önemli bir mecra. Yeni nesil bir teknolojiyle dünyanın yükselen değerini 7 kıtada 2,7 milyonu aşkın kullanıcıya sunan bir global bir oyuncuyuz. Enerjimiz yüksek ve dünyada büyük işler başarmayı hedefliyoruz. Cengiz Ünder ile buluştuğumuz ortak noktalardan biri de bu…” açıklamasında bulundu.

Başarılı genç futbolcu Cengiz Ünder sürecin kendisi için de heyecan verici olduğunu söyleyerek; “Birçok reklam teklifi geliyor ve bu konuda çok seçici davranıyorum. BtcTurk’ün özellikle futbola ve millî takımımıza olan desteği, sektöründeki liderliği bu yolculuğa başlamamızda beni en çok motive eden şeylerin başında geldi. BtcTurk, Türkiye’nin ilk, dünyanın ise 4. Bitcoin alım satım platformu. Değişen dünya düzeninde kriptoparalara büyük bir yatırım ve ilgi var. Bunun gelecekte çok daha ileriye gideceğinden şüphem yok. Bundan dolayı ülkemiz adına ilk olan BtcTurk ile böylesine büyük bir projenin içerisinde olmaktan dolayı çok mutlu ve istekliyim” dedi.

Ünder şöyle devam etti: “BtcTurk ile yaptığımız bu uzun soluklu anlaşma ile hem yurt içinde hem de yurt dışında ülkemin markası ile bir arada anılacak olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyorum. BtcTurk ailesine de sürecin başından itibaren gösterdikleri sıcakkanlılık ve samimiyet için bir kez daha teşekkür ederim. Çok güzel ve keyifli işlere imza atacağımıza yürekten inanıyorum.”

“Kriptoparalar ile alışveriş günleri yakında…”

Ünder kriptopara ile ilgili olarak da; “Kriptopara dünyasına yeni yeni aşina oluyorum. Bence çok hızlı gelişen ve değişen, göz ardı edilmemesi gereken bir noktaya ulaştı. Birkaç yıl sonra belki de market alışverişimizi bile kriptopara ile rahatça yapabilir hale geleceğiz. Değişen bu sürecin bir parçası olmak benim için de keyif verici. Bu ilerleyişin içinde olmak ve takip etmek gerektiğini düşünüyorum. Birçok marka bu alana yatırım yapıyor.  Sistem tam olarak oturana kadar denemeler olacaktır ama bu sürecin sonunda işini doğru yapanlar belki de geleceğin büyük bankalarına dönüşecekler. BtcTurk’un de bu markalardan birisi olacağına inanıyorum” değerlendirmesinde bulundu.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM