Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Bodrum’un Mavisi Mutfaklara Taşındı

Bodrum’un Mavisi Mutfaklara Taşındı

Hayata ilham katan renkleri mutfaklara taşıyarak hayat akışını yeniden şekillendiren Bodrum Mutfak Mobilya, her detayında Bodrum’un saklı olduğu bir mutfak tasarladı. Mavi- beyaz renklerinin muhteşem uyumunun ön plana çıktığı Bodrum Mutfak Mobilya’nın “Bodrum Mavisi” modelinde huzur ve sakinlik mutfağınıza yansıyor. Etnik detayların hâkim olduğu Bodrum Mutfak Mobilya’nın “Bodrum Mavisi” modelinin sakinleştirici etkisi ruhunuzu dinlendiriyor.  Geniş ada ünitesiyle birlikte daha keyifli ve konforlu bir alan sunan Bodrum Mavisi modeli, kullanıcılarına aynı zamanda sıcak ve samimi bir ortam vadediyor.

 Birbirinden farklı renk ve desenleri mutfak modellerinde buluşturan Bodrum Mutfak Mobilya, Bodrum’un simgesi olan mavi-beyaz renklerinin uyumunu mutfaklara taşıyor. Bodrum hayali, dokusu, rengi ve kullanım alışkanlıkları ile hayatınıza taşınıyor. 

Geniş ürün yelpazesiyle beklentileri karşılamaya devam eden Bodrum Mutfak Mobilya, mavi ve beyaz renklerinin muhteşem enerjisini “Bodrum Mavisi” modeli ile ruhumuza işliyor. 

Her detayında Bodrum’un esintilerini sunan Bodrum Mavisi modelinde, sakinliğin yanı sıra iç ısıtan bir ortam sunuyor. Açık raf sistemi, hazeran çekmece modeli, cam çerçeveli dolabı ile geçmişin özgün rahatlığı yeni ile bütünlük sağlıyor. Ege ve Akdeniz dokusunu evinize işleyen Bodrum Mavisi modelinde gümüş renkli dolap kulpları mutfağınıza şık bir görünüm kazandırıyor. Rahatlık ve huzurun damgası Bodrum mavisi, evlerinden ilham alınarak beyaz ile buluşup Bodrum Mutfak Mobilya kalitesi ile evinize pozitif bir ortam getiriyor.  

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM