Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
ATSO ISO 10002 Müşteri Memnuniyet Yönetim Sistemi Belgesi Aldı

ATSO ISO 10002 Müşteri Memnuniyet Yönetim Sistemi Belgesi Aldı

ATSO ISO 10002 Müşteri Memnuniyet Yönetim Sistemi Belgesi Aldı

Kısa adı ATSO olan ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası başarılı kurumsal müşteri yaklaşımını “ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistem Belgesini” alarak tescilledi. ATSO daha önceden ISO 9001 belgesinin de sahibiydi.

 

ATSO Başkan Sayın Davut Çetin;

 

— “Türk Standartları Enstitüsü (TSE) yetkilileri tarafından kurumumuzda gerçekleştirilen ISO 10002 denetimleri sonunda “TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesini” aldıklarını ve ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgesinin de devam ettiğini kaydetti.

ATSO ISO 10002 Müşteri Memnuniyet Yönetim Sistemi Belgesi Aldı

 

ISO 10002 Belgesiyle ATSO üyelerini ve müşterilerini de memnun etmeyi, onların beklentilerinin ötesinde hizmet vermeyi hedefleyen kurum, kuruluş veya firmalara verildiğini kaydeden Başkan Çetin, şunları söyledi:

 

— “TSE’nin mart ayında odamızda yaptığı denetim sonucunda alınan bu belgeyle ATSO başarılı kurumsal yapısını tekrar tescillemiştir. Yapılan tetkik sonucunda, mevcut ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgesinin devamı sağlanmıştır. Buna ilave olarak ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi de alınmıştır. Odamız bu belgeyle üye memnuniyetinin artırılması noktasındaki hizmetlerini kalite yönetim sistemi bünyesinde güvenceye almış oluyor.”

 

— “Bu belgeyle; üyelerimizden odamıza yapılan geri bildirimlere dayanarak verdiğimiz hizmetin kalitesini üst noktaya taşımış olacağız. Memnuniyet, talep, öneri ve şikâyet bildirimleri için kaynak sağlayarak, hızlı, etkin ve kaliteli hizmet anlayışımızı pekiştireceğiz. Odamıza ulaşan geri bildirimler daha sistematik olarak şeffaflık ve objektiflik esasıyla ele alınacak.”

 

 

ATSO’nun 45 bini aşan üye sayılarıyla örnek bir kurum olduklarını ifade eden Davut Çetin;

 

— “ATSO, 138 yıllık birikimi ve 45 bini aşkın üyesinden aldığı güçle geliştirdiği projeler ve üyelerine yaptığı hizmetlerle örnek bir kurumdur. Bu güçlü yapı odamıza, üyelerimizin menfaatlerini koruyacak güçlü, kurumsal bir sistemle çalışma sorumluluğu yüklemektedir. Bu belge, üyelerimize hizmet verme ve menfaatlerini koruma noktasında kurumsal yapımıza güç katacaktır” ifadelerinde bulundu.

 

ISO 10002 müşteri memnuniyet şikâyet yönetim sistemi, müşterilerin şikayetlerinin kayıt altına alınması, çözülmesi ve sürekli iyileştirilmesini temel alan uluslararası bir kalite yönetim standartıdır.

 

ISO 10002:2018 belgesi almak istiyorsanız bizimle şimdi https://www.adlbelge.com/iso-10002-belgesi üzerinden iletişime geçebilir ve sizde müşterilerinizle olan bağlarınızı sertifikanızı alarak güçlendirebilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM