Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
AgeSA, Brandon Hall Mükemmeliyet Ödülleri’nden 2 Ödülle Döndü!

AgeSA, Brandon Hall Mükemmeliyet Ödülleri’nden 2 Ödülle Döndü!

Bireysel emeklilik ve hayat sigortası sektörünün lider kuruluşlarından AgeSA, insan kaynakları alanında dünyanın en prestijli ödül programlarından olan Brandon Hall’un “2021 İnsan Kaynakları Mükemmellik Ödülleri”nden iki ödül kazandı. LiderSEN yetenek programıyla “En İyi Liderlik Gelişim Uygulamaları” kategorisinde altın ödülün sahibi olan AgeSA, Next@Work programıyla da “Kriz Dönemlerini En İyi Yönetenler” kategorisinde gümüş ödüle layık görüldü.

 

Kurumsal firmalara danışmanlık hizmeti veren ve dünya çapındaki yaklaşık 10 bin müşterisinin eğitim stratejilerini yönlendiren Brandon Hall Group’un gerçekleştirdiği Brandon Hall Group HCM Mükemmellik Ödülleri,  online olarak gerçekleştirilen etkinlikle sahiplerini buldu. İnsan Kaynakları alanındaki başarıların ödüllendirildiği küresel ödül programında başvurular, uzmanlardan oluşan bağımsız uluslararası bir jüri tarafından ihtiyaca uygunluk, programın tasarımı, işlevsellik, yenilik ve genel olarak ölçülebilir faydalar gibi kriterler altında değerlendirildi. AgeSA Hayat ve Emeklilik, son dönemde geliştirdiği yenilikçi ve çalışana değer katan projeleriyle Brandon Hall Mükemmeliyet Ödülleri’nden 2 ayrı ödül almaya hak kazandı. 

 

AgeSA’yı “En İyi Liderlik Gelişim Uygulamaları” kategorisinde altın ödülle buluşturan LiderSEN yetenek programı, 5 modülden oluşan ve yaklaşık 1 yıl süren bir bölge yöneticisi yetiştirme programı. İlk mezunlarını 2020’de veren program, otantik liderlik, vuca dünyasında lider olmak konularına vurgu yapıyor, liderlikte özgünlük ve risk yönetimi alanlarına odaklanıyor. Pandemi döneminin getirdikleriyle mücadele etmek ve işin geleceğine uyumda doğru stratejiyle ilerlemek için başlatılan Next@Work programı ise “İşin Geleceği Ödülleri” başlığında “Kriz Dönemlerini En İyi Yönetenler” kategorisinde gümüş ödüle layık görüldü. İş verimliliğinin sürekliliğini sağlamak ve tüm çalışanların beden ve ruh sağlığını ön planda tutmak için oluşturulan Next@Work programında geleceğe yön veren ana dinamikler belirlenerek bir yol haritası oluşturulmuştu.

 

“Yetenekleri geleceğe hazırlayan bir çalışma kültürü yaratma stratejisiyle hareket ettik.”

 

Ödüllerle ilgili açıklamalarda bulunan AgeSA İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Burak Yüzgül, “AgeSA olarak pandemiye ve zorlu koşullara rağmen projeler geliştirmeye ve gelişmeye devam ettik. Aynı zamanda çalışma arkadaşlarımız için de hayatı kolaylaştıran yöntemler geliştirmek üzerine odaklandık. Ödül kazanan programlarımızdan LiderSEN, AgeSA’nın dinamiklerine hızla uyumlanan bir yetenek yönetimi anlayışı olarak benimsenerek oluşturuldu. Deneyerek öğrenme metodu ve simülasyonlarla güçlendirilen bir yetenek programı oluşturduk. Yetenekleri geleceğe hazırlayan bir çalışma kültürü yaratma stratejisiyle hareket ettik. Bir diğer ödül kazanan programımız olan Next@Work programındaysa değişen dünya dinamiklerine ve pandemi koşullarına hızla adapte olmaya çalıştığımız bir projeydi. Program ile çalışanlarımızın talep ve beklentilerini dinleme fırsatı elde etmiştik. Bu çabalarımızın ödüllerle sonuçlanması mutluluk verici. Brandon Hall gibi insan kaynakları alanında dünyanın en prestijli ödüllerinden gösterilen Mükemmellik Ödülleri’nden ödüllerle döndüğümüz için gurur duyuyoruz” dedi. 

 

AgeSA Hakkında

AgeSA Hayat ve Emeklilik, 5 Mayıs 2021 yılı itibarıyla, Sabancı Holding ile iki yüz yıla yaklaşan geçmişe sahip Belçikalı sigorta şirketi Ageas’ın eşit oranlı ortaklık prensibi doğrultusunda yola devam etmekte olup şirketin hisselerinin yüzde 20'lik bölümü "AGESA" koduyla Borsa İstanbul'da işlem görmektedir. 2007 yılında AvivaSA Emeklilik ve Hayat olarak kurulan firma 1 Temmuz 2021 itibariyla ismini “AgeSA Hayat ve Emeklilik” olarak değiştirmiştir.

AgeSA, bireylerin tasarruf ve birikim ihtiyaçlarına yönelik olarak bireysel ve grup emeklilik planları kapsamında geniş fon çeşitliliği ve fon danışmanlığı hizmetleri sunarken, Hayat sigortası ürünleriyle de bireyleri ve ailelerini yaşamın getirebileceği beklenmedik risklere karşı güvence altına almaktadır.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM