Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
2021 Türkiye Büyük Finali İçin Heyecan Dolu Geri Sayım Başladı

2021 Türkiye Büyük Finali İçin Heyecan Dolu Geri Sayım Başladı

Türkiye’nin en prestijli espor etkinliği, Türkiye Büyük Finali, bu yıl da çeyrek final ve yarı final aşamalarından başarıyla ayrılmış iki takımın kupa yolculuğundaki kıyasıya mücadelelerine sahne olacak.

Yılın en iyi League Of Legends takımının belirleneceği Türkiye Büyük Finali (TBF) bu yıl, 4 Eylül Cumartesi günü Volkswagen Arena’da gerçekleşecek. Birbirinden yetenekli oyuncularıyla Galatasaray Espor ve Nasr Esports takımları arasında geçecek dev karşılaşmalar için heyecanlı bekleyiş sürerken, bu yıl dokuzuncusu gerçekleşecek olan etkinliğe dair detaylar açıklandı.

2021 Türkiye Büyük Finali Volkswagen Arena’da Gerçekleşecek

Lolespor tutkunlarının heyecanla beklediği Türkiye Büyük Finali için geri sayım başladı. Yaz Mevsimi boyunca gösterdikleri performansla finale yükselen iki takımın karşılaşması, 4 Eylül Cumartesi günü Volkswagen Arena’da gerçekleşecek. Final etkinliği, kurulduğu ilk yılda TBF’ye çıkmayı başaran Nasr Esports ile mevsim boyunca gösterdiği etkileyici performansla bu yıl ilk kez finalde yer alan Galatasaray Esports’un heyecan dolu rekabetine sahne olacak. 

League Of Legends severlere özlenen espor atmosferini canlı yayında açılış şovu, maç önü programı ve sürpriz konukların katılımıyla doyasıya yaşatmayı hedeflediklerini belirten Riot Games Türkiye & Ortadoğu Operasyon ve Prodüksiyondan Sorumlu Espor Müdürü Burcu Güzel; ‘’2021 Türkiye Büyük Finali için hazırlıklarımıza başladığımızda tüm alternatifleri değerlendirerek, bu yıl dokuzuncusunu gerçekleştireceğimiz TBF’de yine izleyicilerimiz için unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedefledik. VFŞL Yaz Mevsimi boyunca izlediğimiz üst düzey mücadelelerin son noktası olan Türkiye Büyük Finali’ne yükselmiş iki başarılı takımın bizlere izlemeye doyamayacağımız maçlar sunacağından şüphemiz yok. Finale yükselen Galatasaray Espor ve Nasr Esports takımlarına şimdiden başarılar diliyorum’’ dedi.

Riot Games ile yıllardır süren ortaklıklarını her yıl milyonlarca izleyicinin takip ettiği Türkiye Büyük Finali’nde de devam ettirdiklerini ifade eden Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, 2021 Türkiye Büyük Finali ile ilgili “Oyun ve espordaki gelişimin en büyük destekçilerinden biriyiz. Vodafone FreeZone markamızla 5 yıl önce adım attığımız espor pazarına 31 milyon TL’lik yatırım yaptık. Önümüzdeki 5 yılda bu yatırımımızı iki katına çıkarmayı hedefliyoruz. 4 yıldır isim sponsoru olarak destek verdiğimiz Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde yine bir final heyecanı yaşamanın mutluluğu içindeyiz. Hem Gamer ek paketlerimiz, hem de FreeZone Gaming portföyümüz ile gençlere Türkiye Büyük Finali'ni paketlerinden izleyerek heyecana ortak olma fırsatı sunuyoruz. 2021 Türkiye Büyük Finali’nde tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz” değerlendirmelerinde bulundu.

2021 TBF Açılış Şovunda MAKO Rüzgarı Esecek

4 Eylül Cumartesi günü gerçekleşecek TBF’de maç önü programının ardından açılış şovu için Amerikalı müzisyen MAKO sahne alacak. MAKO daha önce 2018 Dünya Şampiyonası açılış seremonisinde ‘’Rise’’ ve 2016 sezonu için hazırlanan Warsongs albümünde de ‘Piercing Light’ Remix’i ile yer almıştı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM