Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106. Yılı Kutlandı

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106. Yılı Kutlandı

Gölbaşı Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında düzenlenen programda; vatanı uğruna gözlerini kırpmadan can veren şehitleri andı.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı önüne çelenk sunumu ile başladı. Programa Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek katıldı.  Şehitlik ziyareti ile devam eden tören sonrası konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “106. yıl önce Çanakkale’de destan yazan kahraman şehirlerimiz nezdinde, vatanı uğruna gözünü kırpmadan canını veren bütün şehitlerimizi anıyorum.  “Çanakkale Zaferi’yle Mehmetçiklerimiz, bütün dünyaya “Çanakkale Geçilmez” nidasını duyurmuştur. Çanakkale Zaferi, aziz Türk milletimizin birlik ve beraberlik ruhuyla yazdığı bir destandır. Bize bu toprakları emanet eden, kanıyla canıyla bizlere bu toprakları vatan kılan her bir şehidimizi millet olarak daima şükranla anacağız. Şehitlerimizin aziz emanetini koruyarak, bu emaneti daha yükseklere taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

“Çanakkale Zaferi’nin 106. yıl dönümü vesilesiyle Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve vatan uğruna canını feda eden tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum” diyen Ramazan Şimşek Mehmet Akif Ersoy’un “Vurulmuş tertemiz alnından uzanmış yatıyor, bir hilal uğruna Ya Rab, ne güneşler batıyor” mısraları ile sözlerini noktaladı. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM