Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
1 Ekim’de Akbank Caz Festivali ile “Yeniden Şehrin Caz Hali” başlıyor

1 Ekim’de Akbank Caz Festivali ile “Yeniden Şehrin Caz Hali” başlıyor

31. Akbank Caz Festivali, 1 Ekim’de Galataport İstanbul Paket Postanesi’nde Elif Çağlar ve Defjen Daf Ensemble konseriyle başlıyor. 10 Ekim’e kadar sürecek olan festivalde,  10 farklı mekanda, Türk Caz sahnesinden 100 ün üzerinde sanatçı, birbirinden özel performanslar sergileyecek. 

 

Kurulduğu günden bu yana sanatı ve sanatçıyı destekleyen Akbank’ın en uzun soluklu kültür sanat projelerinden biri olan Akbank Caz Festivali, klasik ve modern cazın yanı sıra elektronik müzik, hip-hop ve dünya müziğinin farklı projelerini içeren programıyla 1-10 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek. 

 

Şehirde sonbaharı caz müziği ile farklı müzik türlerini bir araya geldiği seçki ile karşılayacak olan Akbank Caz Festivali’nde; Elif Çağlar Quartet feat. Defjen Daf Ensemble, Kamufle & Lara Di Lara, Ediz Hafızoğlu “Nazdrave” feat. Ceylan Ertem, Ramazan Sesler "Babadan Oğula Bir Gırnata Efsanesi" feat. Anıl Şallıel & Kaan Bıyıkoğlu, Cenk Erdoğan “OttoJazz” Ensemble, İlhan Erşahin’s İstanbul Sessions & Arto Tunçboyacıyan, Okay Temiz & Oriental Wind, Baki Duyarlar “JazzArk Project” feat. Şennur Dinleyen & Tolga Karaslan, Oğuz Büyükberber Trio feat. Derya Türkan & Apostolos Sideris, Mehmet Uluğ Gecesi: Selen Gülün “Kadınlar Matinesi” feat. Çağıl Kaya, Özge Fışkın ve Jülide Özçelik, Güç Başar Gülle “Synthetic Vision”, Deniz Taşar & JAmZZ Session, Kaan Çelen ‘Na-Zi-Le’, Mousikē DJ Set, Da Poet & Barış Demirel, Flapper Swing Band sahne alacak. 

 

Organizasyonu ve içerik planlaması Pozitif iş birliğiyle gerçekleştirilen 31. Akbank Caz Festivali boyunca konserler, Babylon, Zorlu PSM, The Badau, Nardis Jazz Club, Bova, Galataport İstanbul Paket Postanesi̇ ve festivale yeni eklenen açık hava sahneleriyle Müze Gazhane, Swissotel Sultan Park’da yapılacak. callinghouse, festivalin dinamik sahnesine ev sahipliği yaparken; Cazlı Brunch, Bizim Tepe’de Flapper Swing Band performansı ile gerçekleşecek.  

 

“Contemporary İstanbul” kapsamında Tersane İstanbul Konserleri

 

Bu yıl Contemporary İstanbul kapsamında da Tersane İstanbul’un güzel atmosferinde 31.Akbank Caz Festivali sahnesi yer alacak. Standards & İpek Dinç, Ferit Odman Quintet, Ece Göksu Quartet ve Yunus Belgin Quartet; Contemporary İstanbul izleyicileri ile beraber olacaklar.

  

“Şehrin Caz Hali’nde Dans Hep Var” Özel Projesi

 

Festivalde “Şehrin Caz Hali’nde Dans Hep Var” söylemiyle, çağdaş dans ve caz bir araya geliyor. Galataport İstanbul Paket Postanesi, Müze Gazhane, Swissotel Sultan Park, Tersane İstanbul gibi festivalin yeni konser mekânlarında dansçılar, o mekânda konser verecek caz sanatçılarının eserleri eşliğinde dans ettiler.  Projede solo dans performansları ile Chiara Giorda, Can Gökdoğan, Bengi Yörük ve Gizem Bilgen yer alıyor. Performanslar çevrimiçi olarak Akbank Sanat Youtube kanalında yayınlanıyor.

 

31. Akbank Caz Festivali’ne Özel QR Kod Projesi

31. Akbank Caz Festivali’nin iletişim kampanyasında sonbaharın habercisi kuşların hareketlerinden ilhamla Alp Ersönmez, İlhan Erşahin ve Volkan Öktem besteler hazırladılar ve çaldılar. QR Kodlar sayesinde videolara yönlendirilen izleyiciler kuşların dansına ve sanatçıların kuşların dans hareketlerine göre çaldığı müziğe erişebiliyor.

 

 

31. AKBANK CAZ FESTİVALİ 

FESTİVAL PROGRAMI

 

GALATAPORT İSTANBUL PAKET POSTANESİ 

1 Ekim Cuma, 20:30

Elif Çağlar Quartet feat. Defjen Daf Ensemble

 

Hayranlık uyandıran vokali ve yüksek enerjili sahne performansıyla caz dünyasının özgün isimlerinden Elif Çağlar, Akbank Caz Festivali için Defjen Daf Ensemble ile özel bir proje hazırladı. Elif Çağlar’ın caz ile başka türleri harmanlayan şarkıları ve sürpriz yorumları, Defjen Daf Ensemble’ın dokunuşuyla yeni bir ses bulacak. Tarık Aslan’ın funk, caz ve dünya müziğini repertuvarında birleştiren topluluğu Defjen, şimdiye kadar Snarky Puppy’den Sezen Aksu’ya birçok önemli isimle birlikte sahne aldı. Doğu ve Batı müziklerinin geniş tını aralığında bir yolculuğa çıkacağımız bu konserde, sahneden sihirli sesler yükselecek.

 

Elif Çağlar: Vokal

Bilal Karaman: Gitar

Volkan Hürsever: Akustik bas

Turgut Alp Bekoğlu: Davul 

Konuk Sanatçı: Defjen Daf Ensemble

 

 

MÜZE GAZHANE

2 Ekim Cumartesi, 20:30                  

Kamufle & Lara Di Lara 

 

2000lerin ortalarından bu yana, solo üretimleri ve iş birlikleriyle Türkiye hip-hop sahnesinin lokomotif isimlerinden olan Kamufle ve 123 projesiyle yaptığı albümlerin ardından Lara Di Lara adıyla solo kariyerine odaklanan Dilara Sakpınar, 2021de beş şarkılık Denge” EPsini yayımladı. Trip-hop, lo-fi, hip-hop türlerinin kesişim noktasında bulunan ve hikâye anlatıcılığını ön planda tutan albüm, farklı tarzlara sahip iki müzisyeni ortak hislerde buluşturdu. Albümlerinin adındaki dengeyi müziklerine ve sahne performanslarına taşıyan ikili, sizi Akbank Caz Festivali sahnesinde türlerin birbiri içinde eridiği bir geceye davet ediyor.

 

 

3 Ekim Pazar, 17:00

Ediz Hafızoğlu Nazdrave” feat. Ceylan Ertem

 

Ediz Hafızoğlu 

 

Türkiye caz sahnesinin en başarılı davulcularından biri olarak kabul edilen Ediz Hafızoğlu, cazdan rock’a, metalden deneysele ve Balkan müziğine uzanan farklı stillerde, etkileyici çalışmalara imza atıyor. Büyük ilgi gören ilk albümü “Nazdrave”den dört yıl sonra, 2018 Mart’ında, ikinci stüdyo albümü “13”ü Lin Records etiketiyle yayımladı. 13 parçadan oluşan albüm, 13 sayısının gücüne atıfta bulunuyor. Eylül 2019’da son EP’si “Üç Türkü”yü yayımlayan ve içinde bulunduğumuz anı yaşamanın gücüne inanan Hafızoğlu, müziği aracılığıyla geçmiş ve gelecek arasında bir köprü kurmayı amaçlayarak, sizleri 31. Akbank Caz Festivali’nde bir müzik yolculuğuna davet ediyor. 

 

Ceylan Ertem 

 

Erken yaşlarda başlayan müzik hayatına klavye, gitar, müzikal şarkıcılığı ve etnomüzikoloji gibi eğitimlerle devam eden Ceylan Ertem; 2000 yılında Tuncay Korkmaz ile Anima’yı kurdu. İlk solo albümü “Soluk”u 2010’da dinleyicileriyle buluşturdu. 2012 çıkışlı “Ütopyalar Güzeldir”in ardından, “Amansız Gücenik”, “YUH!” ve “Cahille Sohbeti Kestim” gibi birçok albümünü yayımladı. Kendi parçaları dışında Sezen Aksu Tribute ve Cadı Avı gibi projeleriyle de beğeni toplayan ve onlarca düete imza atan Ceylan Ertem, özgün yorumu ve besteleriyle konserde Ediz Hafızoğlu’na eşlik ediyor. 

 

Ceylan Ertem: Vokal

Bidar: Vokal

Barış Doğukan Yazıcı: Trompet

Engin Recepoğulları: Tenor saksafon

Cenk Erdoğan: Gitar

Adem Gülşen: Tuşlu çalgılar

Orhan Deniz: Bas gitar

Ediz Hafızoğlu: Davul

 

 

SWISSOTEL SULTAN PARK

5 Ekim Salı, 20:30                            

Ramazan Sesler "Babadan Oğula Bir Gırnata Efsanesi" feat. Anıl Şallıel & Kaan Bıyıkoğlu 

 

Sesler ailesinde müzik, bir aile mirası. Üç kuşaklık bir geleneği sürdüren Ramazan Sesler, Klarnetin Coltranei” olarak bilinen babası Selim Seslerin yanında yetişti; onunla birlikte yurt içinde ve dışında birçok konserde yer aldı. Babadan Oğula Bir Gırnata Efsanesi” başlıklı sahne performanslarında, ince makamlardan Trakya-Balkan ritimlerine uzanan geniş repertuvarıyla enstrümanının tüm yönlerini ortaya koyan Sesler, ilk albümü “Babadan Oğula”yı 2016da yayımladı. Babadan Oğula Bir Gırnata Efsanesi” projesi, Akbank Caz Festivali için caz müzisyenlerinin de katılımıyla, Türk ve batı çalgılarının bir araya geldiği bir kadro ile 31. Akbank Caz sahnesinde sizleri bekliyor. Saksafonda Anıl Şallıel ve piyanoda Kaan Bıyıkoğlunun sahneye konuk olacağı bu özel geceye davetlisiniz.

 

Ramazan Sesler: Klarnet

Anıl Şallıel: Saksafon

Kaan Bıyıkoğlu: Piyano

Emre Türkmen: Bas gitar

Bülent Sesler: Kanun

Yaşar Akpençe: Perküsyon

Volkan Çanakkaleli: Perküsyon

 

6 Ekim Çarşamba, 20:30                               

Cenk Erdoğan “OttoJazz” Ensemble 

 

31. Akbank Caz Festivalinde özel bir projeyle buluşmaya hazırlandığımız Cenk Erdoğan, kendi adını taşıyan triosuyla Türkiyede ve yurt dışında birçok konser verdi. Bu defa yanına neyzen Muhammed Ceylan ve kemençeci Emre Erdal’ı alarak, dinleyiciyi Tanburi Cemil Beyden Anadolunun derinliklerine uzanan bir yolculuğa çıkarıyor. Türk makam müziği eserlerinin caz düzenlemeleriyle çalınacağı, Cenk Erdoğan bestelerinin de aynı yaklaşımla seslendirileceği bu heyecan verici etkinliğe davetlisiniz.

 

Cenk Erdoğan: Perdesiz gitar

Baran Say: Kontrbas

Ekin Cengizkan: Davul

Muhammed Ceylan: Ney

Emre Erdal: Kemençe

 

ZORLU PSM, TURKCELL PLATINUM SAHNESİ

7 Ekim Perşembe, 20:30                              

İlhan Erşahins İstanbul Sessions & Arto Tunçboyacıyan 

 

İlhan Erşahin’in Wax Poetic, Love Trio, Nublu Orchestra, I Led 3 Lives gibi projelerinden farklı olarak, birlikte çalabileceği bir session grubu olarak 2005’te İstanbul’da kurduğu İlhan Erşahin’s İstanbul Sessions, müzisyenin bu şehirle olan ilişkisini en taze şekliyle yansıtıyor. Grup, 2010’da yayımladığı ilk albümden bu yana doğulu ve batılı sesleri, tür sınırlarına bağlı kalmaksızın, kendine özgü bir sound ile birleştiriyor. 2020’de çıkan beşinci stüdyo albümü “Bir Zamanlar Şimdi”, isimlerini Anadolu ve Mezopotamya medeniyetlerinden alan parçalarla dinleyiciyi tarih ötesi bir zaman-mekân yolculuğuna çıkarıyor. İlhan Erşahin’s İstanbul Sessions, albümün ilk canlı performanslarından biri için 31. Akbank Caz Festivali’nde olacak. Grup bu özel konserde, Türkiye’de ve yurt dışında yaptığı çalışmalarla adını müzik tarihine yazdıran usta müzisyen Arto Tunçboyacıyan ile birlikte sahne alacak.

 

İlhan Erşahin: Tenor saksafon

Alp Ersönmez: Bas gitar

Turgut Alp Bekoğlu: Davul

İzzet Kızıl: Perküsyon

Konuk Sanatçı: Arto Tunçboyacıyan

 

 

8 Ekim Cuma, 20:30                        

Okay Temiz & Oriental Wind 

 

Türkiyenin ve dünyanın sayılı perküsyon ustalarından Okay Temiz, 60lardan bu yana doğu müziğini cazla bir araya getiren projeleri, albümleri, Kuledibinde hayata geçirdiği vurmalı çalgılar okulu ve dümbuka, magic pyramid, su telefonu gibi kendi geliştirdiği enstrümanlarla eşine az rastlanır bir üretkenlik ortaya koyuyor. 70lerin başında Stockholmde, İskandinavya ve Avrupanın önde gelen caz müzisyenleriyle kurduğu Okay Temiz & Oriental Wind topluluğuyla dünyanın birçok yerinde sahne alan sanatçı, 1998 yılında Türkiyeye döndükten sonra topluluğu Türkiyede bulunan müzisyenlerle yeniden oluşturdu. Okay Temiz & Oriental Windin henüz dünya müziği”nin adı konmamışken başlayan yolculuğu, sayısız performansın ardından 31. Akbank Caz Festivali sahnesine taşıyor. 

 

Okay Temiz: Davul, perküsyon

Ahmet Özden: Zurna

Aydın Borucu: Trompet

Ömür Küçükler: Klarnet

Çağdaş Oruç: Saksafon

Yahya Dai: Elektrik saksafon

Tom Temiz: Klavye

Selçuk Karaman: Bas Gitar

Bünyamin Olguncan: Darbuka

İbrahim Şıra: Kanun

Murat Bizel: Bongo, Djembe

 

9 Ekim Cumartesi, 20:30                              

Baki Duyarlar “JazzArk Project” feat. Şennur Dinleyen & Tolga Karaslan 

 

Piyanist ve besteci Baki Duyarlar, JazzArk Project” ile eski Türk usulleri ve makamlarını cazın modern tınılarıyla buluşturuyor; eski medeniyetlerin müziğini günümüz şartları ile güncelliyor. Akustik piyano, kontrbas ve Türk vurmalı çalgılarından oluşan bu sıra dışı trio, Avrupa müziğinin genişlik duygusu ile Akdeniz sıcaklığının coşkusunu aynı potada eritmeyi hedefliyor. JazzArk Project Akbank Caz Festivalindeki performansında iki özel konuğu, Şennur Dinleyen ve Tolga Karaslan’ı ağırlayacak.

 

Baki Duyarlar: Piyano

Mehmet Akatay: Vurmalı çalgılar

Umut Sel: Kontrbas

Şennur Dinleyen: Vokal

Tolga Karaslan: Ud

 

 

BABYLON

2 Ekim Cumartesi, 20:30                             

Oğuz Büyükberber Trio feat. Derya Türkan & Apostolos Sideris

 

Yirmi yıldır Amsterdam’da yaşayan klarnet sanatçısı ve besteci Oğuz Büyükberber, çağdaş kompozisyon, caz ve Türk müziği unsurlarını kaynaştırdığı stili ile tanınır. İçlerinde ECM ve Blue Note gibi önde gelen plak şirketlerinden albümlerin de bulunduğu 50’nin üzerinde albümde yer alan Büyükberber, dünyanın birçok yerinde konserler verdi, uluslarası üne sahip orkestralara besteler yazdı, elektro-akustik ve görsel-işitsel performanslar düzenledi. Kendi geliştirdiği doğaçlama yöntemlerini bir metod kitabı olarak yayımlayan sanatçı ile Akbank Caz Festivali sahnesinde bir buluşmaya davetlisiniz.

 

Oğuz Büyükberber: Bas Klarnet, electronics

Tolga Tüzün: Piyano, electronics

Can Kozlu: Davul, perküsyon 

Derya Türkan: Kemençe

Apostolos Sideris: Kontrbas

 

10 Ekim Pazar, 20:30                     

Mehmet Uluğ Gecesi: Selen Gülün Kadınlar Matinesi” feat. Çağıl Kaya, Özge Fışkın ve Jülide Özçelik 

 

Besteci, piyanist, şarkı yazarı, vokalist ve eğitimci Selen Gülün, Kadınlar Matinesi” projesini, 2013te kaybettiğimiz Mehmet Uluğ anısına düzenlenecek gecede, 31. Akbank Caz Festivali sahnesine taşıyor. Kadınlar Matinesi” fikri, 2011de ortaya çıktı. Selen Gülün’ün, Donne in Musica Vakfı’nın daveti üzerine Türkiyeden kadın müzisyenlerin son dönem işlerinden derlediği seçki, Roma Donne in Jazz festivalinde İtalyan müzisyenlerle birlikte seslendirildi. Yıllar içinde olgunlaşan proje, 2017de aynı adlı albümle dinleyiciyle buluştu. Türkiyede sanatsal formlardan uzaklaşmadan, popüler çizginin dışında kalarak kendi müziğini yazıp çalan, kaydeden, yayımlayan kadın şarkı yazarı ve bestecilerin görünürlüğünü artırmayı amaçlayan Kadınlar Matinesi”, şimdiye kadar 33 kadın besteci ve şarkı yazarını ağırladı. Akbank Caz Festivalindeki bu özel gecede Selen Gülün ve sahneyi paylaştığı yol arkadaşları Kamucan Yalçın, Ezgi Daloğlu, Ceyda Köybaşıoğlu ve Monika Bulandaya Çağıl Kaya, Jülide Özçelik ve Özge Fışkın eşlik edecek.

 

Selen Gülün: Vokal, piyano, elektrik piyano

Kamucan Yalçın: Klarnet, vokal

Ezgi Daloğlu: Alto saksafon, flüt, vokal

Ceyda Köybaşıoğlu: Bas Gitar, vokal 

Monika Bulanda: Davul, perküsyon

Konuk Sanatçılar: Çağıl Kaya, Jülide Özçelik, Özge Fışkın

 

 

THE BADAU AKASYA

5 Ekim Salı, 21:30                          

Güç Başar Gülle Synthetic Vision” 

Türk müziği, caz ve klasik Batı müziğinin yanı sıra görsel sanatlar ve felsefe disiplinlerindeki birikimini müzik projelerine aktaran Güç Başar Gülle, son projesi Synthetic Vision” ile 31. Akbank Caz Festivaline konuk oluyor. Osmanlı-Türk müziğinin makamsal formundan yola çıkan sanatçı, son projesinde bu müziğin çok boyutlu algılayışını modern ve caz müziğinin zaman ve mekanına taşıyor. Güç Başar Gülle, Osmanlı-Türk müziği ve Ortaçağ estetik algısının dayandığı çok boyutluluğun Synthetic Vision için ilham verici olduğunu belirtip ezbere doğrusal bakışımızı sorgulamak adına araç olmasını diliyor. Modern ve Caz müziğinin zaman ve mekan algısıyla Osmanlı-Türk müziğinin içeriği arasındaki ilişkileri güncelleyerek tarihsel hiçbir olguya mutlak bir değer yüklemeden sadece an'a, müziğe odaklanıyor.

Jeff Giansily: Piyano

Cem Aksel: Davul

Batu Şallıel: Saksafon

Apostolos Sideris: Kontrbas

Güç Başar Gülle: Elektrik Gitar

Fatih Ahıskalı: Ud

Serap Çağlayan: Kanun

Ayşegül Aykaç: Vokal

 

NARDIS JAZZ CLUB

7 Ekim Perşembe, 21:30                            

Deniz Taşar & JAmZZ Session

 

Farklı tarzları müziğinde bir araya getiren Deniz Taşar, solo albümleri dahil birçok projeyle Türkiyede ve yurt dışında sahne aldı; aralarında Michael League ve Soweto Kinchin de bulunduğu yerli ve yabancı sanatçılarla iş birlikleri yaptı. Çalışmalarını görsel sanatlar alanına da taşıyan müzisyen, video serilerinden podcastlere kadar birçok mecrada müzik odaklı içerikler üretiyor. İkinci solo albümü “Pişman Olunmayan Dünler”i Şubat 2021de yayımlayan Deniz Taşara, 31. Akbank Caz Festivalinde vereceği konserde, 2013 yılında En İyi Yorum” ödülü aldığı JAmZZ yarışmasının 2020 kazananları Yunus Belgin ve Atılgan Nalıncıoğlu eşlik edecek. Konukların katılımıyla bir jam session’ın da gerçekleşeceği bu geceyi kaçırmayın.

 

Deniz Taşar: Vokal

Adem Gülşen: Piyano, tuşlu çalgılar

Barış Doğukan Yazıcı: Trompet

Orhan Deniz: Bas gitar

Fırtına Kıral: Davul

 

 

BOVA

7 Ekim Perşembe, 21:00                              

Kaan Çelen Na-Zi-Le”

 

Davul yolculuğuna 17 yaşında, Ediz Hafızoğlundan aldığı derslerle başlayan Kaan Çelen, müzik eğitimi süresince Ferit Odman ve Cem Aksel ile çalıştı. Boğaziçi Üniversitesinin 2015 yılında düzenlediği New York Jazz Workshopu ve İzmir Avrupa Jazz Workshoplarına katılan müzisyen, cazın yanı sıra Türk Sanat Müziği Orkestrası ile Türk müziği alanında da çalışmalar yaptı. Sol kolunu kullanamayan ve 15 yaşında fizyoterapistinin tavsiyesiyle müziğe yönelen Kaan Çelen, annesinin adını verdiği ilk albümü “NA-Zİ-LE”yi  2020de dinleyiciyle buluşturdu. Çelene albümde eşlik eden Tolga Bilgin, Tamer Temel, Ercüment Orkut ve Volkan Topakoğlu, Akbank Caz Festivalindeki bu özel performansta da sanatçıyla birlikte sahnede olacak. Konserde Kaan Çelenin albüm parçalarının yanı sıra, kendisi için özel olan caz standartlarına da yer verilecek.

 

Kaan Çelen: Davul 

Şenova Ülker: Trompet

Tamer Temel: Saksafon

Ercüment Orkut: Piyano 

Volkan Topakoğlu: Kontrbas

 

callinghouse

10 Ekim Pazar, 17:00                      

Mousikē DJ Set

 

Yolculuğuna Antik Yunandaki müzikal devrimden ilham alan İstanbul merkezli bir parti serisi olarak başlayan Mousikē, içinde çok çeşitli renkler ve tatlar barındıran bir topluluğa dönüştü. Dünyanın her yerinde, insanları müzik etrafında birleştiren etkinliklere imza atan Mousike'nin geceleri, yeni yetenekleri keşfetmek için birebir. callinghouseda gerçekleşecek performansta Mousike'ye yeni medya sanatçısı /danın görselleri eşlik edecek. Sadece partilerle değil, Mousikē Records plak şirketi ile de yeni cevherleri dinleyiciyle buluşturma misyonunu üstlenen oluşum, müziğin büyüsüne kapılan herkesi kendisine katılmaya davet ediyor.

 

Da Poet & Barış Demirel 

10 Ekim Pazar, 19:00 

 

Akbank Caz Festivali, yıllardır birlikte üreten iki ismi ağırlıyor. Türkiye hip-hop dünyasının yakından tanıdığı beatmaker, prodüktör ve MC Da Poet ile yer aldığı farklı projelerin yanı sıra solo çalışmalarıyla da adından söz ettiren trompet sanatçısı Barış Demirel, callinghouseda dinleyiciyle buluşacak. 2020de birlikte kaydettikleri ilk EP DPBDyi yayımlayan Da Poet ve Barış Demirel, şimdiye kadar sayısız prodüksiyonda beraber çalıştı. İki müzisyenin hip-hop, rap, funk, lo-fi, Anadolu-saykedelik ve dub gibi tarzlara dokunan performansı, kendi dinledikleri ve bugüne kadar ürettiklerinin bir karışımı.  

 

 

 

BİZİM TEPE 

CAZLI BRUNCH 

3 Ekim Pazar, 11:00 – 14:00 

Flapper Swing Band

 

Fransız caz sanatçısı Django Reinhardt ve New Orleans kökenli Sidney Bechetnin adımlarını takip eden akustik gypsy caz grubu Flapper Swing, yüksek enerjili performansını Akbank Caz Festivaline taşıyor. Manouche gitarlar, kontrbas, klarnet ve vokalden oluşan grubun repertuvarında Django Reinhardt besteleri ve 1920-30ların caz standartları yer alıyor. Bir Akbank Caz Festivali klasiği olan Cazlı Brunch kapsamında Bizim Tepe ’de sahne alacak Flapper Swing ile 1930ların eşsiz atmosferini yaşamaya davetlisiniz.

 

Nevin Hetmanek: Vokal

Erhan Erbelger: Gitar

Tamer Temel: Klarnet

Tomas Hetmanek: Gitar

Volkan Topakoğlu: Kontrbas

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM