Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Başkent EDAŞ Çankırı'yı Bakım ve Yatırımlarıyla Aydınlatt

Başkent EDAŞ Çankırı'yı Bakım ve Yatırımlarıyla Aydınlatt

Sektöre öncü teknolojileri ve insan odaklı çalışma anlayışıyla hareket eden Başkent EDAŞ, Çankırı’da kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında 2023 yılında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini hız kesmeden sürdürdü.

Elektrik dağıtımını dijitalleşme odaklı projeler ve yatırımlar ile gerçekleştiren Başkent EDAŞ, Çankırı’da 2023 yılında müşteri ve çözüm odaklı yaklaşımı sayesinde başarılı çalışmalara imza attı. 

Başkent EDAŞ, Çankırı’da hizmet verdiği 2.045 trafo ve 9.922 kilometre hat uzunluğunda yaklaşan kış koşullarında da sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürdü.

Daha aydınlık bir Çankırı için ilçe ve köylerde bulunan 4.326 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Başkent EDAŞ ekipleri, bölgede 134 pano ile 38 trafo ve 27 dağıtım merkezini de elden geçirdi.

Başkent EDAŞ, sektörün değişen dinamiklerine odaklanarak faaliyetlerini insan, çözüm ve inovasyon odağında sürdürmeye devam ediyor. Çankırı’da hizmet verdiği 144 binden fazla müşterisine daha iyi hizmet vermek amacıyla toplam 190 kilometrelik yeni kablo döşeyen Başkent EDAŞ ekipleri, kentte 1.545 yeni aydınlatma armatürünün montajını da tamamladı. Ayrıca yeni 129 elektrik panosu ile 33 trafo ve 3 dağıtım merkezi montajı da tamamlandı.

Söz konusu bakım, onarım ve yatırım rakamları ile Başkent EDAŞ 2023 yılında koymuş olduğu hedefleri başarıyla gerçekleştirdi.

Müşteri odaklı yaklaşımla 7/24 hizmet sunan Başkent EDAŞ, baskentedas, Başkent 186 Mobil Uygulaması, 0(312) 186 00 00 numaralı WhatsApp İhbar Hattı ve 186 numaralı Müşteri Hattı’ndan tüm müşterilerinin soru ve sorunlarını dinleyerek çözüm bulmaya devam ediyor. 

Enerjisa Dağıtım Şirketleri’nin Toroslar EDAŞ ve Ayedaş ile birlikte elektrik dağıtımındaki 3 şirketinden biri olan Başkent EDAŞ, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Bartın, Kastamonu, Zonguldak ve Karabük illerinde faaliyetlerini sürdürüyor.

Başkent EDAŞ’ın Çankırı’da bakım ve yatırım çalışmaları hız kesmeden sürecek. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM