Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Başkan Büyükkılıç, Orta Anadolu Kariyer Fuarı ORA-KAF’23 Dış Paydaş Toplantısı’na katıldı

Başkan Büyükkılıç, Orta Anadolu Kariyer Fuarı ORA-KAF’23 Dış Paydaş Toplantısı’na katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Orta Anadolu Kariyer Fuarı ORA-KAF’23 Dış Paydaş Toplantısı’na katıldı.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) koordinasyonunda “Yetenek Her Yerde” temasıyla 2019 yılında başlatılan bölgesel kariyer fuarları kapsamında Erciyes Üniversitesi (ERÜ) ev sahipliğinde 12 üniversitenin desteğiyle 6-7 Mart 2023 tarihinde düzenlenecek Orta Anadolu Kariyer Fuarı öncesi Orta Anadolu Kariyer Fuarı ORA-KAF’23 Dış Paydaş Toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Gökmen Çiçek’in başkanlığında gerçekleşen toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, gençlere sahip çıkılması gerektiğinin altını çizerek, “Hem şehri tanıtalım hem de güçlü firmaların da katılımını sağlayalım. Orada bir cazibe merkezi oluşturulsun. İş arayan arkadaşların kurumsal firmalara girmekte zorlanması, daha çok kamu kurum ve kuruluşlarını tercih etme yönünde irade göstermesi gibi sıkıntıları kırmamız lazım. Kendi vasfına, niteliğine uygun firmayla buluşturmak suretiyle o gençleri yüreklendirmemiz lazım. Gençlere sahip çıkmamız lazım. Bunu yaparken hepimizin de üst düzeyde fedakarlık yapması gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun da fuarın Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin Türkiye’deki 11 merkezde Erciyes Üniversitesi’ne bağlı 12 üniversite ile birlikte öğrencilerin kendi meslek hayatlarında kariyerleri ile ilgili ortaya koyacakları vizyonlarına katkı sağlamak amacıyla yapılacağını belirtti.

Hibya Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM