Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Samsung Galaxy Z Fold3 ve Galaxy Z Flip3 cesur tasarımdan çok daha fazlasını sunuyor

Samsung Galaxy Z Fold3 ve Galaxy Z Flip3 cesur tasarımdan çok daha fazlasını sunuyor

Samsung’un katlanabilir akıllı telefonları Galaxy Z Fold3 ve Galaxy Z Flip3, sadece tasarımlarıyla değil sahip oldukları özelliklerle de kullanıcılar için hayatı adeta ikiye katlayan yepyeni deneyimlerin kapısını aralıyor. 

Geçtiğimiz günlerde Galaxy Z Serisi’nin yeni üyelerini tanıtan Samsung Electronics, katlanabilir akıllı telefon deneyimini bir kez daha yeniden tanımlıyor. Cihazların inovatif form faktörü sayesinde Galaxy Z Serisi, akıllı telefonlara getirdiği yeni kullanım şekilleri ile cihazlarını açarak kullanma, hatta dik yerleştirme olanaklarına kavuşmasını sağlayarak kullanıcıların günlük yaşamlarını da değiştiriyor. Kullanıcı zevklerine hitap eden özel tasarıma sahip tamamen yenilenmiş Galaxy Z Serisi, hem iş hayatını hem de özel hayatı kolaylaştıran, dijital yaşam tarzına uygun mobil deneyimler sunarken inovatif tasarımı sayesinde kullanıcılarına farklı deneyimlerin kapılarını açıyor. 

 

Yeniden şekillendirilmiş özel tasarımlar

Her iki model de Galaxy Z Serisi konsepti kapsamında bir araya gelen benzer form faktörlerine sahip. Galaxy Z Fold3, açıldığında iki akıllı telefonun toplam genişliğinde bir tablet ekran genişliğine ulaşabilirken, Galaxy Z Flip3 katlandığında bir akıllı telefonun yarısına denk boyutuyla son derece kompakt bir modele dönüşüyor. Her iki cihazın benzersiz ve özel tasarımları aynı zamanda “Galaxy Z” kimliğini karakterize eden güçlü bir izlenim bırakıyor.

Açılabilen geniş ekranlar

Kullanıcıların Galaxy Z Fold3 telefonu açarken, kapatırken veya sadece ellerinde tutarken yaptığı her hareket pürüzsüz ve zahmetsizce gerçekleşiyor. Özel tasarımı ve bileşenleri sayesinde iki ekranı kesintisiz bir araya getiren Galaxy Z Fold3 önceki modellere kıyasla daha ince bir görünüme sahip olduğundan, elde tutulması da çok daha kolay oluyor. Ekrandaki görüntü ile adeta bir bukalemun gibi renk değiştirip kaybolabilen yeni ekran altı kamera teknolojisi sayesinde kullanıcılar cihazı açık olarak kullanırken daha kesintisiz bir görüntüleme deneyimi yaşıyor. Ekranın kusursuz 120 Hz yenileme hızı ve mobil bir telefonda olabilecek en üst düzey donanımlardan biri olan Dolby Atmos ses çıkışı sayesinde kullanıcılar video, oyun ve diğer içeriklerin tam içinde hissedebiliyor.

Ekran katlanmışken de kullanılabiliyor

Galaxy Z Flip3'ün belirgin özelliklerinden biri, avuç içine rahatlıkla sığmasını sağlayan ikonik, kompakt tasarımı. Samsung kullanıcı deneyimini daha da kolaylaştırmak amacıyla kamera ve Kapak Ekranını tek bir alanda düzenleyip kamera çıkıntısını ortadan kaldırarak telefonun görünümün daha şık olmasını sağladı. Bu değişikliğin etkisiyle Galaxy Z Flip3’ün Kapak Ekranı, önceki modelden dört kat daha büyük ve birçok yeni özelliğe sahip. Kullanıcılar, cihaz katlanmışken de alarmlarını kontrol edebiliyor, çalma listelerini düzenleyebiliyor, sesli not kaydedebiliyor ve zamanlayıcı ayarlayabiliyor.

 

Birçok deneyimi aynı anda yaşatıyor

Samsung, günümüzde kullanıcıların yapmak zorunda oldukları işleri yerine getirmenin yanı sıra sevdikleri şeyleri de asla kaçırmamaları gerektiği anlayışıyla Galaxy Z Fold3 ve Galaxy Z Flip3 ile çoklu görevleri yerine getiren mobil deneyimleri güçlendirmeye yardımcı oluyor.Galaxy Z Fold3 kullanıcıları, aynı anda birden fazla görevi zahmetsizce yerine getirmek için cihazın 7,6 inç Sonsuz Esnek Ekranından ve gelişmiş Esnek Modundan yararlanabilirken, Galaxy Z Flip3 kullanıcıları aynı anda video kaydetmek ve bir canlı sohbete ev sahipliği yapmak için Esnek Mod’u kullanabiliyor. Üstelik bunların hiçbiri için ekstra ekipmana ihtiyaç da duymuyorlar. Her iki cihaz da modern kullanıcının hem iş hem de eğlence dâhil olmak üzere her türlü ihtiyacını aynı anda karşılıyor. 

 

Verimliliği artıran özellikler 

Galaxy Z Fold3, teknolojinin sınırlarını zorlayarak oluşturulmuş esnek tasarımı sayesinde günlük hayatta mükemmel bir iş arkadaşı olarak da öne çıkıyor. Geniş Kapak Ekranı, kullanıcıların telefonu açmaya gerek kalmadan çok çeşitli işlevlere erişmesini sağlıyor, akıllı çoklu görev özellikleri de hareket halindeyken verimli bir şekilde çalışabilmelerine yardımcı oluyor. Kullanıcılar Ana Ekrandaki sabit Görev Çubuğundan gerekli uygulamaları sürükleyerek çoklu görevleri aynı anda üç ekran açarak dahi yapabiliyor. Bir uygulama sürüklendiği takdirde yeni bir pencerede açılıyor ve kullanıcının iş akışında herhangi bir kesinti olması önleniyor. Kullanıcı nerede olursa olsun toplantı sırasında not almayı veya materyallere göz atmayı kolaylaştıran gelişmiş Esnek Mod sayesinde Galaxy Z Fold3, video konferans için de oldukça ideal. Cihaz için özel olarak tasarlanmış S Pen de kullanıcıların daha hızlı ve daha doğru bir şekilde sürükleyip bırakmalarına ve hatta el yazısıyla not alarak gerçekten kusursuz bir çalışma deneyimi yaşamalarına olanak tanıyor.

 

Daha iyi iletişime yardımcı olan araçlar 

Tasarımı başlı başına ikonik olan Galaxy Z Flip3'ün inovatif yapısı,   büyük gruplarla iletişim kurmak gerektiğinde de devreye giriyor. Cihazı sadece bir desteğe yerleştirerek canlı yayın, vlog ve diğer benzer etkinlikler için video çekmek her zamankinden daha kolay hale geliyor. Cihaz katlı durumdayken bile, eğlenceli selfie'ler çekmek için Kapak Ekranı kullanılabiliyor. Galaxy Z Flip3, kullanıcıların tasarım tercihleri veya genel olarak dünya ile kurdukları iletişim üzerinden kendilerini istedikleri gibi ifade etmelerine yardımcı oluyor.

 

Kullanıcının kendini ifade etmesini sağlıyor 

Galaxy Z Serisi’nin tasarım kimliğini temsil eden Galaxy Z Fold3 ve Galaxy Z Flip3, günümüz kullanıcılarının çok yönlü profillerine uyumlu, farklı ve benzersiz tasarım değerleri de sunuyor. Galaxy Z Fold3, zamana karşı direnen güçlü bir cihaz olarak tasarlandı. Galaxy Z Flip3 ise kendini ifade etme özelliğiyle kullanıcıların işlevden ödün vermeden tarz sahibi olmasını sağlıyor. Her iki cihaz da kullanıcılara, kaliteli işçilik ve inovasyonun keyfini çıkarırken kendilerini güçlü bir şekilde ifade etme olanağı sunuyor.

 

Zamansız tasarım en son inovasyonları içeriyor

Galaxy Z Fold3'ün tasarımı, yüksek kaliteli renk ve kaplamalarla klasik akıllı telefon tasarımına modern yorumlar getiriyor. Phantom Black rengi, Samsung'un benzersiz tasarım mirasının bir uzantısını oluştururken Phantom Green rengi günümüzde çevre konusunda önemi daha da artan sürdürülebilirliği yansıtıyor. Phantom Silver rengi, nötr bir ton iken sıcak bir pembe dış görünüş ile derinlik ve tarzı birlikte sunan bir ton tercihi sunuyor. Galaxy Z Fold3'ün deri kılıfı cihazın hem önünü hem de arkasını kaplıyor ve kullanıcılar S Pen'in ayrı ve kendine özgü kılıfını kullanarak S Pen’i kolaylıkla koruyabiliyor. En kolay kullanım amacıyla kılıfa eklenen halka da, kullanıcıların cihazlarını tek elle rahatça taşıyabilmelerini sağlıyor.

 

İkonik görünüm benzersiz zevklere hitap ediyor

Galaxy Z Flip3’ün genişletilmiş seçenekler yelpazesi sayesinde kullanıcılar, kendi benzersiz kişiliklerini ve tercihlerini ifade edebiliyor. Cihazın ön tarafını çıkartmalarla süsleme geleneği Galaxy Z Flip3’te de devam ediyor ve kullanıcılar artık sevdikleri resimleri veya duvar kâğıtlarını Kapak Ekranında görüntüleyebiliyor. Daha da benzersiz bir cihaz deneyimi isteyenler için Samsung.com’da özel şık renk örnekleri de bulunuyor. Kullanıcılar, silikon kayışlar ve halka kulplar başta olmak üzere çok çeşitli kılıf aksesuarlarıyla akıllı telefonlarını daha da iddialı hale getirebiliyor.

 

*Bu yazıdaki fotoğraflar sadece açıklama amaçlıdır ve gerçek üründen farklı olabilir. Ürün özellikleri ülkeye, bölgeye, modele ve operatöre göre değişebilir.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM