Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
“Uçurtmanın Kuyruğu" Eskişehir'de Seyirciyle Buluştu

“Uçurtmanın Kuyruğu" Eskişehir'de Seyirciyle Buluştu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın en sevilen oyunlarından  “Uçurtmanın Kuyruğu” Şehir Tiyatroları Buluşmaları kapsamında Eskişehir seyircisine konuk oldu.

Savaş Dinçel’in yazdığı,  Barış Dinçel’in yönettiği “Uçurtmanın Kuyruğu”, 16, 17, 18 Şubat 2024 tarihlerinde Sanat ve Kültür Sarayı Tiyatro Sahnesi’nde sahnelendi. 3 gün boyunca kapalı gişe sahnelenen oyun, Eskişehir seyircisinin büyük beğenisini kazandı.

İBB Şehir Tiyatroları Turnelerine Devam Ediyor

İBB Şehir Tiyatroları Şubat ve Mart aylarında farklı kültür merkezlerinde ve sahnelerde, yeni oyunlarla turnelerine devam ediyor. Turne programı şöyle:

Gül’e Ağıt                             20 Şubat             Tuzla İdris Güllüce Kültür Merkezi

Cadı Kazanı                        3, 4, 5 Mart          Nilüfer Kent Tiyatrosu Nazım Hikmet Kültürevi

İBB Şehir Tiyatroları, klasik ve çağdaş oyunlarını İstanbul’un birçok ilçesinin yanı sıra farklı illerde de seyirciyle buluşturmaya devam edecek.

UÇURTMANIN KUYRUĞU

Çocukluğu babası tarafından otoriteyle bezenmiş, sıkı bir disiplinle yetiştirilmiş, bu disiplin ve otorite kendisi için saplantıya dönüşmüş bir adam, hayatına son vermeye karar verir. İntihar mektubunu yazıp bitirdiği an kapı çalar. Karşısında ilk defa gördüğü, tanımadığı bir misafir vardır. Gelen adam hayatına ve tüm çocukluğuna dair her şeye hakimdir. Zaman geçtikçe sohbet ilgi çekici bir hal alır. Etkileyici bir iç hesaplaşma başlar. Oyunda Gün Koper, Ali Yoğurtçuoğlu rol alıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM