Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Yeni basketbol oyunu NBA Infinite şimdi Türkiye'de

Yeni basketbol oyunu NBA Infinite şimdi Türkiye'de

Level Infinite ve Lightspeed Studios yeni basketbol oyunları NBA Infinite’i resmi olarak oyun severlerin beğenisine sundu. 1’e 1, 3’e 3 ve 5’e 5 modlarıyla rekabeti üst düzeye çıkaran oyuna App Store ya da Google Play Store’dan erişmek mümkün. 

NBA Infinite, NBA ekolüne duyulan sevgiyi telefona taşımayı hedefleyen gerçek zamanlı bir PvP (Oyuncuya Karşı Oyuncu) mobil oyunu olarak konumlanıyor. Oyunda oyuncular; 3’e 3 maçlar için arkadaşlarıyla ekip kurabileceği gibi en iyi oyuncunun kim olduğunu görmek için 1’e 1 veya Dynasty 5’e 5 modlarında da karşılaşabiliyorlar. Gerçek zamanlı çevrimiçi rekabetçi modları ise mobil oyunculara benzersiz bir deneyimi mümkün kılıyor. 

Ayrıca NBA Infinite’te oyuncular, mevcut NBA yıldızlarının “rüya kadrosunu” toplayıp yükseltebilir, ilk beşlerini şampiyonluk kadrosuna dönüştürecek büyük kararlar alabilir, savunma ve hücum taktiklerini güçlendirmek için koç kadrosunu yükseltebilirler.

Level Infinite Kıdemli Direktörü Anthony Crouts, NBA Infinite hakkında şunları söyledi: NBA Infinite, oyun severlerin istekleri göz önünde bulundurularak baştan sona dolu dolu bir deneyim yaşatma hedefiyle inşa edildi. Ekibimiz, NBA ve NBPA ile birlikte basketbol severlerin sevdikleri her şeyi oyunda bulabilmeleri için gerekli tüm çalışmaları yaparak, oyuncuların telefonlarına doğrudan bir deneyim sunmayı hedefledi.”

Karl-Anthony Towns, oyun için ilk resmi ikon sporcu

Geçtiğimiz günlerde NBA yıldızı Karl-Anthony Towns’un oyun için ilk resmi ikon sporcu görevini üstlendiği ve küresel arenada oyunda yer alacağı açıklanmıştı. Towns’un yanında De’Aaron Fox, RJ Barrett, Tobias Harris, Andrew Wiggins ve Jrue Holiday gibi önemli marka elçileri de oyunda bulunacak. 

NBA Infinite’in NBA hayranlarını etkileşime geçirebileceği ve onları oyunculara, lige ve birbirlerine daha da yaklaştırabileceği benzersiz bir fırsat sunduğunu söyleyen NBA Küresel İş Birlikleri ve Medya Başkan Yardımcısı Adrienne O’Keeffe “Dünya çapındaki hayranlarımıza NBA heyecanını, her yerde ve her zaman rekabet edebilecekleri bir deneyimle sunmayı dört gözle bekliyoruz” dedi.

THINK450’in Baş Ticari Sorumlusu Josh Goodstadt ise şöyle konuştu: “Level Infinite ve Lightspeed Studios, basketbol oyunu etrafında benzersiz bir oyun deneyimi oluşturdular. Oyuncularımızın çoğunun marka elçisi olarak katılmasından dolayı çok heyecanlıyız ve bu, onların oyun tutkusunu yansıtıyor. Oyuncularımızı destekleyen şirketlerle ortaklık yapmak bizim için çok önemli ve NBA Infinite tam olarak bunu yapıyor.”

Gelişmelerle dolu mobil NBA oyunu deneyimi

NBA Infinite, oyuncularına sezon boyunca ligle birlikte gelişecek, gerçek bir NBA mobil oyun deneyimi tanıyor:

Sahayı yönet: Oyuncularına 1’e 1 maçlarda lider olma imkanı veren NBA Infinite, Üç Sayı Yarışı ve 11-Puan Oyunu gibi modlarıyla da kullanıcılarına becerilerini geliştirme fırsatını sunuyor. Oyuncuların son saniye karar alma mekanizmalarını geliştirmeyi hedefleyen oyun, Larry O’Brien Kupası (NBA Finallerini kazanan takıma verilen ödül) için mücadeleyi zirveye çıkarıyor.

Hayran olduğun NBA yıldızlarını topla: Oyunda her biri benzersiz hareketlere sahip ve ustalaşmayı bekleyen gerçek NBA oyuncuları bulunuyor. Böylece NBA Infinite oyuncuları da bu yıldızların seviyelerini yükselterek; Giannis Antetokounmpo gibi çembere gidebilecek, Kevin Durant gibi geri çekilip parıldayabilecek, Trae Young gibi savunmayı “pazara gönderebilecek” ve Stephen Curry gibi üçlükler atabilecek.

Takımını kur ve mücadeleye başlaNBA Infinite; 3’e 3 modda şampiyonluk yolunda oyunculara takım kurma fırsatı verirken 1’e 1 veya 5’e 5 modlarda da kimin oyuna daha hakim olduğunu, diğer oyunculara gösterme fırsatı sunuyor. Çevrimiçi modlarıyla mobil cihazlara benzersiz bir çok oyunculu deneyim getiren oyun, bu sayede rekabeti dünyaya taşıyor.

Aralıksız NBA heyecanı: NBA Infinite’te rakipleri alt etmenin bir yolu da Exclusive ve Dominance becerilerden geçiyor. Mükemmel paslar vermek veya son saniye sayıları, NBA Infinite’te maç kazandıran becerilerden.

Zafer yolunda takımını yönet: NBA Infinite, ilk beşin şampiyonluk üstüne şampiyonluk kazanacak efsanevi bir kadroya dönüşmesi için büyük kararlar verilmesini öneriyor. Bu nedenle oyuncular temel savunma ve hücum taktiklerini güçlendirmeli ve bunları parkede uygulamak için de koç ekibini yükseltmeli.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM