Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Migros Deniz Market yeni hizmetleriyle yeniden denize açıldı

Migros Deniz Market yeni hizmetleriyle yeniden denize açıldı

Türkiye’nin 81 ilindeki mağazalarıyla müşterilerine ulaşan Migros, “Migros Deniz Market” ile Ege’deki adalara ve kara bağlantısı olmayan koylara ulaşıyor. 45 metrelik boyu, 168 metrekarelik satış alanıyla birebir Migros mağazası formatında tasarlanan Migros Deniz Market’te 3.500’den fazla ürün çeşidi bulunuyor. Migros, geçen yıl dünyada ilk olan ‘Deniz üstü Bulut Mutfak’ hizmetiyle, deniz severleri çok lezzetli yemeklerle buluşturdu. Bu yıl da yine çok beğenilen pizzaları ve yepyeni taze yemek çeşitlerini müşterilerine sunacak.

Migros yaz aylarını Ege koylarında geçiren müşterilerinin ihtiyaçlarını gerçek mağaza ortamında ve hızla karşılamak amacıyla kurduğu “Migros Deniz Market” yaz sezonunun gelmesi ile hizmete başladı. Migros’un her noktadan ulaşılabilirlik hedefiyle hayata geçirdiği Migros Deniz Market, yaz süresince haftanın 7 günü Fethiye Şövalye Adası ile Göcek’te bulunan adalara ve kara ulaşımı olmayan koylara hizmet götürecek. 

 

Migros, 3500’den fazla ürün çeşidi ile süpermarketi denize taşıyor

45 metrelik uzunluğu ve 168 metrekarelik satış alanıyla süpermarketi denize taşıyan Migros Deniz Market’te paketli meyve-sebze, et ve şarküteri ürünlerinden, taptaze günlük ekmeğe, tekstil ürünlerinden deniz malzemelerine ve sıcak yaz günlerinin en önemli ihtiyacı olan buza kadar 3.500’den fazla ürün çeşidi satışa sunuluyor.

 

Mevsimine göre balık ve taze yemek çeşitleri Migros müşterileriyle buluşuyor

Müşterilerinin ihtiyaçlarını denizde de karşılayan Migros, geçen yıl dünyada ilk olan ‘Deniz üstü Bulut Mutfak’ hizmetiyle, deniz severleri çok lezzetli yemeklerle buluşturdu. Bu yıl da yine çok beğenilen pizzaları ve yepyeni taze yemek çeşitlerini müşterilerine sunacak. Haziran ortasında tekrar devreye girecek hizmet ile beraber Migros müşterileri kaliteli, taze ve uygun fiyatlı birçok farklı menüye denizde de erişecek. Ayrıca, Türkiye’nin taze balık tüketimini arttırmayı hedefleyen Migros, tekneden-reyona sistemiyle temin ettiği balıkları Migros Deniz Market müşterilerine de sunmaya başladı. Migros, Deniz Market tezgahında 15 balık ve birçok deniz mahsulü çeşidiyle müşteriye en kaliteli deniz ürünlerini hizmete sunuyor.

 

Haftanın 7 günü müşterilerin hizmetinde 

Migros Deniz Market, özel tasarlanmış denizci kıyafetleri ve İngilizce bilen personelleri ile ayrıcalıklı hizmet sunuyor. Müşteriler, Migros Deniz Market’in botları ile mağazaya getirilerek alışverişlerini kendileri yapabiliyor. En taze ürünlerin özenle seçilerek teslim edildiği Migros Deniz Market’in lokasyonu, denizcilerin kullandığı aplikasyonlarla tam uyumlu olarak akıllı telefon ve tabletlerden anlık takip edilebiliyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM