Ünlü futbolcu Mario Mandzukic, sakatlığından dolayı Milan’da Mart ayı içinde hiç oynamaması sebebiyle maaşını kulübe geri iade etti.
Milan takımına devre arasında gelmiş olan Mario Mandzukic’ten alkışlık hareket geldi. Sıkça sakatlanmasından dolayı Milan formasını hayal ettiği kadar giyemeyen Mandzukic, Mart ayı için yatan maaşını iade etmeye karar verdi.
Mart ayı içinde sakatlanması sebebiyle Mandzukic, hiç maça çıkamadı. Bu nedenle aylık maaşı olan 300 bin euroyu almayı kabul etmedi. Konuya ilişkin bazı açıklamalarda bulunan Milan Başkanı Paolo Scaroni, bu olay karşısında hayrete düştükleri söyledi.
Mario’nun meslek hayatının üst seviyede olduğunu dile getiren Scaroni, iade edilen bu 300 bin euronun kulüp adını taşıyan vakfa bağışlandığını belirtti. Bağışlanmış olan paranın ise gençlerin eğitimi amacıyla kullanılacağını dile getirdi.
Türkiye ve dünya gündemindeki sıcak gelişmeleri okuyucularına tarafsız ulaştırmayı hizmet kabul eden haber platformu.