Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
GoIT'nin Fullstack Programı Sektöre Yeni Yetenekler Kazandıracak

GoIT'nin Fullstack Programı Sektöre Yeni Yetenekler Kazandıracak

Yeni başlayanlar için uluslararası bir teknoloji eğitim şirketi olan GoIT, Türkiye pazarına girdikten yaklaşık bir ay sonra ilk kursunu başlatıyor. İlk öğrenci grubu 10 aylık bir Fullstack programını takip edecek ve bu programın sonunda GoIT katılımcılara iş aramalarında yardımcı olacak.

Fullstack kursu, şirket tarafından yakında tanıtılacak diğer tüm programlar gibi, mevcut işlerinden BT sektöründeki bir işe geçiş yapmak isteyen kişiler için özel olarak tasarlanıyor. Tüm programlar, BT alanında önemli deneyime sahip birinci sınıf mentorlar tarafından destekleniyor.

BT sektöründe kariyer sıçraması yapmak isteyen profesyoneller için tasarlanan yarı zamanlı kurs hizmeti veren teknoloji eğitim şirketi GoIT, Türkiye’deki ilk Fullstack kursunu başlatıyor. Katılımcıların programına göre uyarlanabilen GoIT’nin öğrenme modeli rakiplerinden farklılaşıyor. 6-10 ay sürmesi planlanan online kursların %10’u teori, %70’i pratik ve %20’si geri bildirimden oluşuyor. Temel programlama, sunucu yönetimi ve güncel teknolojilere ilişkin bilgilerden oluşan Fullstack kursu, başlangıç ve her öğrenme aşamasındaki kişi için uygun içerikler sunuyor. Kurs içerikleri hem fronted hem de backend geliştirme konularında uzmanlık kazandırarak, katılımcıları endüstri standartlarına uygun, kullanıcı dostu ve güvenilir web uygulamaları geliştirebilen, BT sektöründe çok yönlü ve aranan profesyoneller haline getirmeyi hedefliyor.

“Öğrencilerimizin Sektörde Öne Çıkmaları İçin Güçlü Bir Temel Sunuyoruz”

Sundukları Fullstack kursunun, BT sektöründe önemli fırsatlar sunan bir eğitim programı olduğunu söyleyen GoIT’nin Büyümeden Sorumlu Başkanı Khrystyna Gankevych, “Öğrencilerimizin sektöre hızlı adaptasyon sağlamalarını ve çeşitli projelerde başarılı olmalarını destekleyerek, onlara sektörde öne çıkmaları için güçlü bir temel sunuyoruz. Özel öğrenme modelimiz, teorik bilginin yanı sıra pratik deneyimi vurgulayarak, gerçek uygulamalarda etkili olmalarını sağlamak üzere tasarlandı. Ayrıca sektördeki önemli mentorlar eşliğinde nitelikli bir eğitim sunarak öğrencilerimizin başarılarına rehberlik ediyoruz.

Fullstack kursu, mezunların sektördeki çeşitli kariyer fırsatlarına ulaşmasını sağlayacak ve talep gören becerilerle donatılmış olarak iş dünyasına adım atmalarına imkan tanıyacaktır. Sektördeki gelişmeleri takip eden ve nitelikli profesyoneller yetiştirmeyi amaçlayan bir şirket olarak, Fullstack kursuyla geleceğin başarılı geliştiricilerini yetiştirmekten büyük bir heyecan duyuyoruz.” açıklamalarında bulundu.

Türkiye’de 285 Bin Kişi BT Sektöründe Çalışıyor

BT sektörü, Türkiye ve dünya genelinde hızla gelişmeye ve büyümeye devam eden az sayıdaki endüstriden birisi olarak karşımıza çıkıyor. Türkiye’de yaklaşık 285 bin kişinin yer aldığı bu sektörde, çalışanların %44’ünün teknik eğitim almadığı görülüyor. 25 milyar dolar civarında olan sektör büyüklüğünün ise 2028 yılına kadar yıllık olarak ortalama %10 oranında büyümeye devam edeceği tahmin ediliyor. Kariyer yolculuğunda farklı beklentiler içinde olan çalışanlar BT sektörüne giriş yapmanın yollarını arıyor. GoIT’nin öğrenme modeli, günde 2-3 saat ve hafta sonları alınabilen yarı zamanlı kurslarla katılımcıların programına göre uyarlanabiliyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM