Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Gölcük’te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri

Gölcük’te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri

Gölcük’te, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99.yıl dönümü kutlama etkinlikleri, 28 Ekim’de Anıtpark’ta, Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başladı.

29 Ekim’de düzenlenen  tebrikat törenine; Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir, Gölcük Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Aziz Bakıoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, gaziler, askeri ve sivil erkan, siyasi partilerin ilçe başkanları ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Törende; Gölcük Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Aziz Bakıoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer tebrikleri kabul etti.

Resim öğretmenleri ve ilçede yaşayan ressamlar tarafından yapılan Atatürk resimlerin yer aldığı sergi, protokol üyeleri tarafından gezildi. Resimleri inceleyen Kaymakam Özdemir, Başkan Sezer ve protokol üyeleri, resim öğretmenleri ve ressamları tebrik etti.

Tören Mareşal Fevzi Çakma Caddesi üzerinde geçit töreni ile devam etti.  Halk oyunu gösterilerinin yapıldığı geçit töreninde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında ilçedeki okullarda düzenlenen resim, kompozisyon ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.

Kutlamalar gün boyu devam edecek

Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına akşam saatlerinde de devam edilecek. Kutlama etkinlikleri kapsamında Anıtpark’ta saat 16.00’da Donanma Komutanlığı Bandosu tarafından konser verilecek. Kongre Sarayı’nda saat 19.00’da başlayacak fener alayının ardından Anıtpark’ta havai fişek gösterisi yapılacak. Etkinlikler, saat 20.00’da Anıtpark’ta Gölcük Belediyesi halk konserleri ile sona erecek.

Hibya Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM