Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Galatasaray-Fenerbahçe derbisi, bugüne kadarki en kapsamlı yayınla 16 saat kesintisiz bir şekilde beIN SPORTS’ta izlenecek

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi, bugüne kadarki en kapsamlı yayınla 16 saat kesintisiz bir şekilde beIN SPORTS’ta izlenecek

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak "Süper Derbi", beIN MEDIA GROUP'un küresel ağındaki 40'tan fazla bölgede gösterilecek ve aynı zamanda Türkiye Süper Ligi’nin küresel distribütörü beIN’in anlaştığı 50'den fazla uluslararası bölgede yayınlanacak. 

 

  • beIN SPORTS’un küresel gücü sayesinde dev derbi, 5 kıtadan 94 ülkede yayınlanacak.

 

  • beIN SPORTS, anlaşma imzalayan 20'den fazla uluslararası yayıncı tarafından desteklenen, 40'tan fazla ülkeyi kapsayan ağı sayesinde, Süper Lig’e küresel çapta erişim sağlayacak.

 

  • beIN SPORTS'un kıymetli yorumcuları Tugay Kerimoğlu, Volkan Demirel ve Feyyaz Uçar ile usta sunucu Güntekin Onay'ın yanı sıra bu tarihi maçta oynamış olan Harry Kewell ve Diego Lugano da beIN SPORTS'un derbi yayınlarında yer alacak.
  • Süper Lig’de bir maçın canlı yayını sırasında ilk kez Piero kullanılacak. 

 

Derbi için dünya çapında çeşitli uluslararası yayıncılarla olan yayın anlaşmalarını sağlamlaştıran beIN SPORTS, 21 Kasım'da saat 19.00’da başlayacak Galatasaray – Fenerbahçe “Süper Derbi” karşılaşmasını 40'tan fazla ülkeden oluşan küresel ağında yayınlayarak şimdiye kadarki en büyük küresel kapsama alanına ulaşacak. Spor Toto Süper Lig'in küresel ortağı olan beIN SPORTS, beş kıtadaki toplam 94 ülkede bu büyük ezeli rekabeti yayınlayacak.

 

beIN SPORTS, Türk futbolunun bu özel gecesinde, şık vuruşları ve çalımları yakalayacak 24 kamera ve en ileri seviyedeki prodüksiyon sistemleri ile yayın yapacak. beIN ayrıca, dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca izleyici için havadan en iyi görüntüleri çekebilen özel bir drone kamera ile takımların stadyuma girişlerindeki atmosferi yakalayacak ve iki adet de motosiklet kamerası kullanacak. UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi finalleri seviyesinde bir yayın yapılabilmesi için derbide 150 prodüksiyon personeli çalışacak. beIN SPORTS, İstanbul'daki beIN SPORTS ana stüdyolarının yanı sıra NEF Stadyumu'nda özel bir stüdyo da kuracak.

 

Kewell ve Lugano Derbiyi Yorumlayacak

 

beIN SPORTS, derbiye özel olarak kırmızı halılarını Türk futbol yorumcuları ve uluslararası alanda en çok tanınan oyunculardan ikisi için seriyor. Galatasaray efsanesi Harry Kewell ile Fenerbahçe efsanesi Diego Lugano, derbi için beIN SPORTS’ta usta sunucu Güntekin Onay, Feyyaz Uçar ve daha önce takımlarına bu derbide kaptanlık yapmış olan Tugay Kerimoğlu ile Volkan Demirel’in konuğu olacaklar.

 

Derbi yayınıyla ilgili değerlendirmede bulunan Digiturk’ün Spordan Sorumlu Grup Başkanı Rashed Al-Marri şöyle dedi: "Açık ve samimi bir şekilde ifade etmek gerekirse, dünyadaki hiçbir yayıncı, bu muazzam maçları beIN SPORTS kalitesinde sunamaz. Bu işte en iyisi olduğumuzu defalarca kanıtladık; kanıtlamaya devam edeceğiz. Spor Toto Süper Lig'in ortağı olmaktan gurur duyuyoruz. Küresel yayın ağımız sayesinde, geniş bir küresel seyirci kitlesi, 5 kıtadaki 94 ülkede dünya futbolunun en büyük derbilerinden birinin keyfini çıkarabilecek. Galatasaray-Fenerbahçe derbisi, gerek statta gerekse ekran başındaki tüm futbolseverlere büyük heyecan vaat ediyor. beIN SPORTS, nerede olurlarsa olsunlar bütün taraftarların yanında olmaktan gurur duyuyor.”

 

 

Derbi heyecanı gün boyu beIN HD1 ve beIN SPORTS HABER ekranlarında yaşanacak

Türkiye’yi konuşturacak derbi tarihinin en kapsamlı yayınının maç öncesi heyecanı, beIN HD1 ve beIN SPORTS HABER ekranlarında 11:00’dan, 19:00’daki başlama vuruşuna kadar sekiz saat boyunca kesintisiz bir şekilde devam edecek. Kaçıranların pişman olacağı bu özel derbi, Türkiye’de ve dünyada beIN SPORTS HD1’den canlı yayınlanacak. Derbi yayınları, maç sonu programındaki analizlerle birlikte saat 01:00’e kadar devam edecek. 

 

Türkçe ve İngilizce Çift Dilde Anlatım 

beIN SPORTS, derbide futbolseverlere çift dil seçeneği sunacak. Türkiye'deki futbolseverler derbi heyecanını hem İngilizce hem de Türkçe yaşayacak. Ayrıca sezon boyunca beIN, Spor Toto Süper Lig yayın ortakları için her hafta 4 maç için İngilizce sunum seçeneği sunuyor.

 

Piero ilk kez bir  Süper Lig karşılaşmasının canlı yayınında kullanılacak

Süper Lig’de bir maçın canlı yayını sırasında ilk kez Piero kullanılacak. Resimli ve grafikli gol tekrarları Piero sayesinde derbide futbolseverlerle buluşacak. 

 

Pazar günü derbiye özel tüm gün Lig Merkezi, Süper Lig Show, Trio, Z Raporu, Skor, Spor Gecesi gibi derbi özel programları yayınlanacak. beIN SPORTS sunucuları Burak Ölmez, Güntekin Onay, Roksan Kunter, Burcu Kapu, Yonca Oskay, Cihan Erduran ve Zeynep Özdemir ile beIN SPORTS'un deneyimli yorumcuları Feyyaz Uçar, Volkan Demirel, Tugay Kerimoğlu, Harry Kewell, Diego Lugano, Lale Orta, Deniz Çoban, Bülent Yıldırım, Mustafa Doğan, Banu Yelkovan, İlker Yağcıoğlı, Altan Aksoy ve Raşit Altun seyirci ile buluşacak. 

 

beIN SPORTS’un maç prodüksiyonunda öne çıkanlar:

 

  • Maç yayını için 24 kamera,
  • Havadan çekim yapabilecek özel bir drone,
  • 2 motosiklet kamerası, 
  • 150 prodüksiyon personeli,
  • NEF Stadyumu'nda özel stüdyo ve İstanbul'daki ana stüdyo,
  • Uzman yorumcular: 
    1. Harry Kewell
    2. Diego Lugano
    3. Tugay Kerimoğlu
    4. Volkan Demirel
    5. Feyyaz Uçar
    6. Sunucu Güntekin Onay

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM