Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Dünya Engelliler Günü: Dostluk Kupası’nda buluştuk!

Dünya Engelliler Günü: Dostluk Kupası’nda buluştuk!

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımları 3 Aralık Engelliler Günü’ne özel düzenlenen ‘Dostluk Kupası’nda buluştu. 

 

 

İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Spor İstanbul, ‘Dünya Engelliler Günü’ kapsamında farkındalık yaratmak amacıyla tekerlekli sandalye basketbol etkinliği düzenledi. İBB Fatih Spor Kompleksi Spor Salonu’nda gerçekleşen ‘Dostluk Kupası’nda Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımları yer aldı. 

 

Fatih Spor Kompleksi’nde takımların karma gösteri maçında buluştuğu etkinlikte Spor İstanbul Genel Müdürü İ. Renay Onur,  İBB Gençlik ve Spor Müdür Yardımcısı Seyda Dursun, İBB Destek Hizmetleri Daire Başkanı Mansur Güneş, 1907 Fenerbahçe Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Akça ile Beşiktaş Jimnastik Kulübü ve Galatasaray Spor Kulübü yöneticileri de yer aldı. 

 

Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe Spor Kulübü oyuncusu Kinem Kulbay, Galatasaray’dan Maşide Cesur’a ve Beşiktaş’tan Yasemin Güler’e Fenerbahçe flaması hediye etti. 

 

Skorların sayılmadığı, centilmence oynanan gösteri maçının ardından tekerlekli sandalyeye oturan protokol üyeleri, üç takımın sporcuları ile birlikte parkeye inerek atış yaptı. Organizasyon sonunda sporculara kupa ve madalyaları dağıtılırken, günün anısına teşekkür plaketleri verildi. 

 

1907 Fenerbahçe Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Akça, Spor İstanbul Genel Müdürü İ. Renay Onur’a günün anısına sporcuların imzalı forması ve teşekkür plaketi takdim etti. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM