Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Türkiye akıllı telefon pazarına yeni bir marka geldi, yerli üretim Mipo raflarda yerini aldı

Türkiye akıllı telefon pazarına yeni bir marka geldi, yerli üretim Mipo raflarda yerini aldı

Yerli akıllı telefon üreticisi Mipo, yeni nesil teknoloji ürünlerini Türkiye pazarına sundu. Akıllı teknolojilere herkesin erişebilmesi için ulaşılabilir fiyatlarla pazara giriş yapan Mipo, birçok üreticiden farklı olarak Ar-Ge merkezi desteğiyle üretim yapıyor. Mipo, Türkiye’deki orta ve üst segment akıllı telefonlar arasında ulaşılabilir fiyatlara sahip olması, kalitesi ve teknik özellikleriyle fark yaratmayı hedefliyor.

Ülkemizde akıllı telefon üretimi ve kullanımı her yıl daha da artıyor. Ulaşılabilir fiyatlara ve yenilikçi teknolojilere sahip mobil çözümler geliştiren Mipo, Türkiye pazarına güçlü bir giriş yaptı. Mipo, T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı onaylı AR-GE merkezi desteğiyle telefon üretimini Türkiye’de, yine kendi tesislerinde kurduğu üretim bantlarında gerçekleştiriyor.

Yerli teknoloji markası Mipo, farklı bütçe ve ihtiyaca göre uygun fiyatlı son teknoloji akıllı telefonlarıyla dikkat çekiyor. M17, M25, M33 ve M46 Pro olmak üzere 4 farklı modelini pazara sunan Mipo, yakın zamanda markanın amiral gemisi olacak 2 yeni ürünü, M46 Plus ve M59 modellerini de tüketicinin beğenisine sunacak. Mipo Ar-Ge merkezinin desteğiyle teknoloji ekosistemindeki ürün yelpazesini yeni ürün ve aksesuarlarıyla daha da genişletecek.

Akıllı teknolojilere herkesin erişebilmesi için ürünlerini kullanıcılarına ulaşılabilir fiyatlarla sunan Mipo, tasarım odaklı akıllı telefon ve aksesuar ürünleriyle fiyat performans markası olarak dikkat çekiyor.

Türkiye’nin Ar-Ge vizyonuna katkı sağlayacak

Mipo Ar-Ge Merkezi, aldığı tescil belgesi ile Türkiye’de aktif olarak çalışan ve proje üreten sınırlı sayıdaki merkezler arasındaki yerini aldı.  Ar-Ge merkezinde geliştirdiği yenilikçi proje ve ürünlerle fark yaratmayı ve cep telefonu pazarındaki yerlilik oranını arttırmayı amaçlayan Mipo, bugünün ihtiyaçlarının ötesinde tüketicinin gelecekteki olası ihtiyaçlarını da gözeterek çalışmalar yapıyor. Ar-Ge faaliyetlerine son hızda devam eden Mipo, gerçekleştirdiği teknoloji yatırımlarıyla üretim kapasitesini arttırarak istihdama da katkı sağlamayı hedefliyor.

“En çok tercih edilen akıllı teknoloji markalarından biri olmayı hedefliyoruz” 

Yerli akıllı telefon üretimleriyle teknoloji alanındaki yerelleşme ve ekonomik büyümeye katkı sağlamak adına önemli bir adım attıklarını belirten Mipo Yönetim Kurulu Başkanı Emir Aral, “Mobil teknolojiyi hızla benimseyen bir ülke olarak hem teknoloji üretimi hem de kullanımı ülkemizde giderek artıyor. Araştırmalar dünya çapındaki akıllı telefon sevkiyatlarının 2023’ün dördüncü çeyreğinde yıllık yüzde 8 artarak 320 milyon adede ulaştığını gösteriyor.

Mipo olarak ana odağımız teknoloji üreterek katma değer sağlamak ve yeni istihdam alanları oluşturmak. 40 yıllık sektör tecrübemizin sağladığı yetkinlik ve donanım bugün bize yeni ürünler üretme fırsatını verdi. Sadece cep telefonu üretmekle kalmayıp, yakın zamanda farklı teknolojik ürünlerimizi de tüketicilere sunmayı planlıyor, Türkiye’nin en çok tercih edilen telefon markalarından biri olmayı hedefliyoruz. 2024 yılı bu anlamda hedeflerimize emin adımlarla ilerlediğimiz tam bir atılım yılı olacak diyebiliriz. Ar-Ge merkezimizde geliştirdiğimiz yeni ürünlerimizi piyasaya sürmeye ve teknoloji yatırımlarımıza devam edeceğiz” dedi. 

Mipo ürün ailesi 

Mipo’nun M46 Pro modeli; 48 MP ikili kamerası, Octa Core işlemcisi ve 6,82 inç ekranıyla donatılarak ürün gamının en üst segment üyesi olarak kullanıcılara sunuldu. Piano Black rengiyle ön plana çıkan M46 Pro aynı zamanda 8 GB RAM’e ve 128 GB depolama alanına sahip. M33 modeli ise Parlament Mavisi rengi ile akıllı telefon dünyasında yeni bir standart belirliyor. Mipo’nun koyu gri renkli M25 modeli ise Octa Core işlemci ve 6,517 inç ekran, 4GB RAM ve 128GB depolama alanına sahip. M17 modeli ise 128GB depolama alanı ve 4GB RAM ile ön plana çıkıyor. Mipo; kullanıcılarına kırılmaz cam ekran koruyucu, cihazlarla birebir uyumlu silikon koruyucu kılıf, şarj adaptörü ve kablosundan oluşan kapsamlı bir aksesuar paketi de sunuyor. 

Mipo ailesinin akıllı telefonları, Turkcell ve Vodafone mağazalarında, online satış noktalarında ve mipo’den satışa sunuldu. Mipo’nun teknik servis desteği ise KVK ve Ouno üzerinden sağlanıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM