Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Çermi: “Bu Ay Rahmet ve İhsan Ayıdır”

Çermi: “Bu Ay Rahmet ve İhsan Ayıdır”

Gelecek Partisi Muş İl Başkanı Av. Muhammed Gürkan Çermi, Ramazan ayı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.  Gelecek Partisi Muş İl Başkanı Av. Çermi mesajında: “Paylaşma ve dayanışma duygularının doruğa çıktığı, gönüllerin birleştiği, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, On bir ayın sultanı; Ramazan ayına ulaşmanın huzur ve mutluluğunu hep beraber yaşıyoruz. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi´ni barındıran başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennemden kurtuluş olan Ramazan ayını birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmek için fırsat bilmeliyiz.
Ramazan bereket ayıdır. Allahü Teâlâ bu ayda, günahlarımızı bağışlar, dualarımızı kabul eder. İçinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinin bulunduğu, vücudumuzun sağlık bulduğu, irademizin güçlendiği, tüm kötülüklere oruçla kalkan olduğumuz, Rabbimizin bize verdiği nimetlerin değerini ve kıymetini hatırladığımız, ruhumuzu ve bedenimizi arındırdığımız mübarek bir aydır.
Bu ay rahmet ve ihsan ayıdır. Bu mübarek ayda, ihtiyaç sahiplerini, yetimleri, öksüzleri, yaşlı ve kimsesizleri, komşularımızı ve akrabalarımızı daha fazla hatırlayacağımız, “Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir”, Hadis-i Şerifini daha iyi idrak edeceğimiz bir ay olmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan ayı boyunca yapacağımız tüm ibadetlerin Yüce Rabbimiz tarafından kabul edilmesini, bu mübarek ayın başta Muşlu hemşerilerim olmak üzere ülkemize ve İslam Alemine sağlık ve hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim’’ dedi.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM