Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Yeni offroad lastiğiyle üstün çekiş ve dayanıklılık

Yeni offroad lastiğiyle üstün çekiş ve dayanıklılık

AKO Grup bünyesinde faaliyet gösteren Petlas, Ar-Ge gücünü farklı segmentler için geliştirdiği yeni desen tasarımlarıyla tüketicilerin beğenisine sunmaya devam ediyor. Son olarak offroad tutkunlarına özel Peaklander M/T lastiğini geliştiren Petlas, üstün çekiş, uzun ömürlü kullanım ve dayanıklılığı bir arada sunduğu yeni lastiğiyle Türkiye’nin ilk Mud Terrain (Çamur Arazisi) lastiğine imzasını atıyor.

Türkiye’nin önde gelen lastik üreticilerinden Petlas, ürün portföyünü genişletmeye devam ediyor. Sürücülerin yağmur, çamur, kar demeden her an her yerde konforlu bir sürüş deneyimi yaşamasını ön planda tutan Petlas, yeni lastiği Peaklander M/T ile kullanıcılarına gücü sunuyor. Zorlu arazi şartlarında ekstra dayanım ve güç için özel çelik kuşak telleri ile tasarlanan Peaklander M/T, offroad severlerin vazgeçilmezi olmaya aday. 

Offroad estetiğini ve güvenliğini yeniden yorumluyor

Özel tasarım desenleri, agresif yanak koruma blokları ve özel çelik kuşak telleri ile Peaklander M/T, offroad sürüşünde maksimum performans ve güvenlik sağlıyor. Çamurda ekstra çekiş ve çamur tahliyesi sağlayan lastik, aynı zamanda özel sırt deseni ve farklı boyutlardaki blok dizilimi ile daha sessiz ve konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor. 

Özel karışım teknolojisiyle yüksek direnç 

Her tür arazide maksimum çekiş için tasarlanan Peaklander, özel karışım teknolojisi, ekstra güçlendirilmiş desen diş dipleri ile zorlu arazi koşullarında lastik kesilmelerine ve yırtılmalarına karşı yüksek direnç sağlıyor. Kuvvetli karkas yapısı ve yanal darbelere ve hasara karşı dirençli bir lastik olan Peaklander, kullanıcılarına üst seviyede güvenlik ve dayanıklılığı garanti ediyor.

Zorlu arazilerde özgürce dolaşmayı sevenlere

Petlas offroad severlerin tercihini gözeterek Amerikan ölçülerinde üretmeye başladığı Peaklander ile araçların maksimum miktarda yerden yükseltilmesini mümkün kılarak, zorlu arazilerde bile hiçbir engele takılmadan geçmenin keyfini sunuyor. Tüm jant ölçülerinde üretilen Peaklander sayesinde kullanıcılar deseni mevcut araçlarıyla kullanabileceklerdir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM