Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Başkan Hakan Alaca geleceğimizi ve umutlarımızı yeşertme vakti

Başkan Hakan Alaca geleceğimizi ve umutlarımızı yeşertme vakti

Gelecek Partisi Mersin Siyasi İşler Başkanı Hakan Alaca, "Türk milleti olarak yaralarımızı yine birlikte saracak, her zaman olduğu gibi yine birbirimizin elinden tutacağız.

Bu amaç doğrultusunda, tüm vatandaşlarımızı bu bölgelerdeki kardeşlerimize ve yangından zarar gören dilsiz dostlarımıza yardım eli uzatmaya çağırıyorum" dedi.

 Başkan Alaca, tüm vatandaşları birlik olmaya davet etti. Yangın bölgelerinde yaşanan mağduriyeti dile getiren başkan Alaca, "Son iki gün içerisinde cennet vatanımızın dört bir yanından peş peşe gelen yangın haberleri sebebiyle ciğerlerimiz yandı. Mersin-Silifke ve Aydıncık, Muğla-Bodrum ve Marmaris, Antalya-Alanya ve Manavgat, Adana-Kozan, Osmaniye-Merkez, Kütahya-Emet, Aydın-Didim’de çıkan bu yangınlar binlerce dönümlük arazilere yayılarak can ve mal kaybına da sebep oldu. Öncelikli olarak, yangınlar dolayısıyla vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyor, acılarını yürekten paylaşıyorum" dedi.

 Yangın bölgelerindeki vatandaşların yardıma ihtiyacı olduğunu belirten başkan Alaca, birlik ve beraberlik içerisine bu yaşanan kötü olaylarında üstesinden gelineceğini belirterek şöyle konuştu:
"Devletimiz, pek çok bölgede yangınlara eş zamanlı olarak müdahale ediyor olmanın yanı sıra, yaşanan mağduriyetleri de giderebilmek adına var gücüyle çalışıyor. Bu çalışmalarda büyük bir cesaretle mücadele eden görevlilere vatandaşlar olarak destek vermemiz gerektiğini vurgulamak istiyorum. Özellikle, yangın bölgelerinde ikamet etmekte olan vatandaşlarımız arasında evlerini, işlerini, hayvanlarını kaybederek ciddi mağduriyetler yaşayanlar mevcut. Bunun yanı sıra, bölgede yaşayan canlılar da ciddi sıkıntılar içerisinde. Türk milleti olarak yaralarımızı yine birlikte saracak, her zaman olduğu gibi yine birbirimizin elinden tutacağız. Bu amaç doğrultusunda, tüm vatandaşlarımızı bu bölgelerdeki kardeşlerimize ve yangından zarar gören dilsiz dostlarımıza yardım eli uzatmaya çağırıyorum. Geleceğimizi ve umutlarımızı yeşertmek için omuz omuza verme vaktidir!"

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM