Haberler As
Aliağa’da Dip ve Kıyı Temizliği Etkinliği Düzenlenecek
Sosyal Medyada Paylaş
15 Eylül 2021
Haberler AS

Aliağa’da Dip ve Kıyı Temizliği Etkinliği Düzenlenecek

Aliağa’da ‘Uluslararası Kıyı Temizliği Günü’ kapsamında dip ve kıyı temizliği yapılacak. Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı’nda 18 Eylül 2021 Cumartesi günü organize edilecek etkinlik saat 10.30’da başlayacak.

 

Aliağa Belediyesi’nin denizlerin temiz tutulması konusunda farkındalık oluşturmak ve kirlilikle mücadeleyi özendirmek amacıyla gerçekleştireceği etkinlik renkli görüntülere sahne olacak. Aliağa Belediyesi ile Aliağa Amatör Balıkçılar ve Deniz Sporları Derneği (ALDER) iş birliğinde düzenlenecek etkinlikte kapsamlı bir kıyı ve deniz dibi temizliği yapılacak. Dalgıçlar dip temizliği yaparken Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kıyıda çevre temizliği yapacak.

 

‘Deniz Varsa Yaşam Var’ vizyonuyla düzenlenecek etkinlikte denizden çıkarılan atıklar ile çevreden toplanan atıklar insanların dikkatini çekmek ve toplumu bilinçlendirmek için rıhtımda sergilenecek. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Yorum Bırak

Haberleras.com Tüm Hakları Saklıdır © 2020 medya sponsorluğu / kitle fonlama / habertr / gezi bülteni / Kadın Haberleri