Büyükşehir, ülkemizde yaşanan deprem felaketi sebebiyle öğrenciler ve gençler için düzelenden ‘Genç Şehir Proje Yarışması’nı ileri bir tarihe erteledi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu yıl ikicisini düzenleyeceği “Genç Şehir Proje Yarışması”nın ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.
Sağlık ve spor, gıda ve tarım, eğitim, sosyal alan, yaşlılar, bilişim ve engelliler konu alanlarında yenilikçi, uygulanabilir, toplum ve şehir yararına olabilecek fikirlerle gençlerin üretime katkı sağlaması ve kendilerini geliştirmelerine fırsat sunan “Genç Şehir Proje Yarışması” ileri bir tarihte yapılacak. Yarışmanın yapılacağı tarih www.gencsehir.com sitesi üzerinden ayrıca duyurulacak.
Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı
Türkiye ve dünya gündemindeki sıcak gelişmeleri okuyucularına tarafsız ulaştırmayı hizmet kabul eden haber platformu.
Haberleras.com Tüm Hakları Saklıdır © 2020 medya sponsorluğu / kitle fonlama / habertr / gezi bülteni / Kadın Haberleri
Bir Yorum Bırak