Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
2021 Amerika Açık Tenis Turnuvası’nda #EmiratesFlyBetterMoments Servisleri Başladı

2021 Amerika Açık Tenis Turnuvası’nda #EmiratesFlyBetterMoments Servisleri Başladı

Emirates üst üste onuncu yılında 2021 ABD Açık Tenis Turnuvası'nın Resmi Havayolu oldu. Havayolu, yolcularının sağlığına ve güvenliğine öncelik vererek, geniş  global uçuş ağı ve son olarak haftada dört sefer olarak başlayan Miami seferleri dahil ABD'deki 12 aktarma noktası üzerinden bağlantı uçuşları ile bir kez daha dünyanın dört bir yanından tenis hayranlarını bu ikonik Grand Slam® turnuvası için bir araya getirecek.

Emirates’in kapsamlı tenis sponsorlukları portföyü, dört Grand Slam'den üçünün yanı sıra ABD'deki Cincinnati Western & Southern Açık, Miami Açık ve Indian Wells BNP Paribas Açık dahil ATP ile yapılan iş ortaklığı çerçevesinde yıl boyunca yapılacak 60 turnuvayı daha içeriyor.

Emirates ABD ve Kanada Bölüm Başkan Yardımcısı Essa Sulaiman Ahmed şu açıklamada bulundu: "Hiçbir şey insanları spora olan sevgileri ve tutkuları gibi bir araya getiremez. ABD Açık dünyadaki en önemli spor etkinliklerinden biridir ve burada tekrar bizzat yer almaktan büyük bir heyecan duyuyoruz. ABD'deki yolcularımıza hem tenis hem de seyahate duydukları sevgiyi yeniden keşfetme imkanı sunarak, hem uçuşlarda hem de turnuva boyunca en iyi deneyimi sunmakta kararlıyız. USTA ile devam eden iş ortaklığımız sayesinde, bu yılki turnuvanın şimdiye kadarki en iyi turnuva olacağına inancımız tam." 

Emirates, ABD Açık süresince  gerek etkinliğe bizzat katılan gerekse dünyanın dört bir yanındaki tenis tutkunlarının ilgisini çekecek çok çeşitli aktiviteler sunacak. Hem ünlülerin hem de sporseverlerin en çok rağbet gösterdiği ve en görkemli deneyimlerden biri olan Emirates süiti, bir Emirates uçuşundan beklenebilecek ultra premium deneyimi hayata geçirecek. Sporseverler ayrıca Emirates Sport Café'de rahatlayarak yiyecek ve içecek seçeneklerinin tadını çıkarabilecekler. Şirket, maske kullanımı ve gelişmiş temizlik dahil olmak üzere yerel otoritelerin belirlediği COVID-19 kurallarına uymak için USTA ile birlikte çalışarak ABD Açık’ta sporseverlere ve misafirlere güvenli ve stressiz bir ortam  sunuyor.

Emirates, sosyal medya platformlarında düzenlenen bir dizi aktivite ve USTA tarafından organize edilen,  sporseverler ve özel konuklarla ABD Açık'ta günün maçlarındaki atmosferden Emirates süitinden  öne çıkanlara kadar çeşitli konu başlıkları üzerine konuşulan sanal söyleşi programı The Mixer ile turnuva heyecanını ABD Açık'ı yerinde izleyemeyen sporseverlerle de paylaşacak.

ABD Açık etkisini Emirates uçuşlarında da gösteriyor. 30 Ağustos – 12 Eylül tarihleri arasında ABD kalkışlı ve varışlı Emirates uçuşlarıyla seyahat eden First ve Business Class yolcusu tenis tutkunları, Woodford Reserve viski, taze misket limonu, nane ve şekerle hazırlanarak zencefilli gazoz ve Angostura bitters ile servis edilen özel ABD Açık Overhead Smash kokteylinin tadını çıkaracak. Tüm sınıflarda seyahat eden yolcular Emirates ice platformundaki Canlı TV'de yer alan Sport 24 ve Sport 24 Extra kanallarında ABD Açık müsabakalarını canlı izleyebilecekler.

Salgın öncesi uçuş ağının yüzde doksanından fazlasında tekrar hizmete başlayan Emirates, seyahatin her adımında yolcuların güvenliğini sağlayarak tekrar faaliyetlerine devam etmek ve göklerdeki yerini almak için sabırsızlanıyor. Emirates halihazırda Boston Logan Uluslararası Havalimanı (BOS), New York John F. Kennedy Uluslararası Havalimanı (JFK), Los Angeles Uluslararası Havalimanı (LAX), Houston George Bush Kıtalararası Havalimanı (IAH), Chicago O'Hare Uluslararası Havalimanı (ORD), Washington D.C. Dulles Uluslararası Havalimanı (IAD), Seattle Tacoma Havalimanı (SEA), Newark Liberty Uluslararası Havalimanı (EWR), Orlando Uluslararası Havalimanı (MCO), Dallas-Fort Worth Havalimanı (DFW), San Francisco Uluslararası Havalimanı (SFO), Miami Uluslararası Havalimanı (MIA) ve Orlando Uluslararası Havalimanı (MCO) dahil, ABD'de 12 noktaya uçuş düzenlemektedir. 

Emirates, seyahati kolaylaştırmak için çeşitli adımlar atılmasına odaklanmaya devam ederken yolcularının sağlığını koruma ve güvenliğini sağlama noktasında sağlık otoriteleri ve kuruluşları ile iş birliği halinde çalışmalarını hayata geçirerek sektöre liderlik etmektedir. Emirates yerde, tüm temas noktalarında ve uçak içinde, seyahatin her adımında yolcularına en yüksek güvenlik ve hijyen standartlarını sunmaya yönelik tedbirleri uygulamaya koydu. Ayrıca, şirket kısa bir süre önce Dubai Uluslararası Havalimanı'nda yolculuğu kolaylaştırmak için temassız teknolojiyi hayata geçirdi. Emirates, bu dinamik dönemde yolcuların ihtiyaçlarını karşılayan yenilikçi ürün ve hizmetlerle sektöre liderlik etmeye devam ediyor. Havayolu son zamanlarda, çoklu risk içeren seyahat sigortası ile,cazip ve esnek rezervasyon koşullarınınsüresini uzattı ve yolcu sadakat programı üyelerinin  millerini ve statü düzeylerini korumalarına yardımcı olarak yolcu hizmetlerini daha ileriye taşıdı. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM