Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Yeni Samsung Galaxy Fit3 ile motivasyonunuzu koruyun ve olabildiğinizin en iyisi olun

Yeni Samsung Galaxy Fit3 ile motivasyonunuzu koruyun ve olabildiğinizin en iyisi olun

Yepyeni tasarıma sahip yeni Galaxy Fit3 ile kullanıcılar daha akıllı egzersizler yapıyor, sağlıkları hakkında daha fazla bilgi sahibi oluyor ve gelişmiş bağlantılı deneyimlerin keyfini çıkarıyor.

Samsung, sağlık takibi yapan gelişmiş teknolojileri daha fazla kullanıcıyla buluşturma hedefiyle; herkesin kendini olabildiği en iyi şekilde hissetmesini ve daha sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemesini destekleyen yeni fitness takip cihazı Galaxy Fit3’ün piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Samsung’un en yeni giyilebilir cihazı Galaxy Fit3, daha geniş bir ekrana ve alüminyum bir gövdeye sahip. Galaxy Fit3, günlük egzersizlerden huzurlu uykuya kadar birçok alanda, kullanıcıların sağlık verilerini günün her saati doğrudan bileklerinden takip etmesini sağlıyor.

Samsung Electronics konuyla ilgili şunları söyledi: “Sağlıklı yaşamın yeni çağında, kullanıcılar sağlıkları hakkında daha kapsamlı bilgilere sahip olmak istiyor ve Samsung, sağlıklı yaşam yolculuklarında kullanıcıları destekleyen gelişmiş sağlık takibi cihazları sunma taahhüdünü sürdürüyor. En yeni fitness takip cihazımız Galaxy Fit3, sağlıklı yaşamı teşvik eden ve herkese olabileceğinin en iyisi olması için ilham veren erişilebilir kaynaklar sağlama sözümüzün altını çiziyor.”

Daha büyük ve daha şık ekranıyla dayanıklı ve kompakt bir sağlık takip cihazı

Alüminyum gövdeye ve önceki modele göre %45 daha geniş 1,6 inç ekrana sahip Galaxy Fit3, kullanıcıların 

detaylı bilgileri bir bakışta görebilmesini kolaylaştırıyor. Hafif, şık ve konforlu Galaxy Fit3, günün her saati rahatça kullanılabiliyor. 13 güne kadar dayanabilen uzun pil ömrü sayesinde kullanıcılar, Galaxy Fit3’ü günlük yaşamlarına kolayca dahil edebiliyor. 100’den fazla ön ayar arasından favori saat yüzü seçilebiliyor veya kullanıcı kendi fotoğraflarını arka plan olarak ayarlayarak ekranını kişiselleştirip Galaxy Fit3’ü daha şık hale getirebiliyor. Kullanıcılar ayrıca giyimleriyle ve günlük rutinleriyle eşleştirmek için küçük bir dokunuşla kordonları zahmetsizce değiştirebiliyor. 

Sağlık bilgileri gece gündüz takip edilebiliyor

Samsung her zaman daha sağlıklı olmak için uykuya öncelik veriyor. Gelişmiş uyku takip araçlarıyla kullanıcıların kendi uyku düzenlerini anlamasını ve daha sağlıklı uyku alışkanlıkları oluşturmasını destekliyor. Galaxy Fit3, şirketin bu anlayışını yansıtıyor. Kullanıcılar, uyku düzenlerini takip etmek, horlamalarını tespit etmek ve daha ayrıntılı ölçümlerle kandaki oksijen seviyelerini izlemek için Galaxy Fit3’ü gece boyunca rahatça takabiliyor. Galaxy Fit3, bireysel uyku düzeni verilerine dayanarak, kullanıcıların uykularını daha sezgisel anlamasına yardımcı olan ve bu konuda olumlu değişiklikler yapılmasını sağlayan değerli bilgiler veren kişiselleştirilmiş Uyku Koçluğu hizmeti de sunuyor.

 

Galaxy Fit3, gün boyunca kullanıcıların günlük aktivitelerini takip etmesini sağlıyor. Kullanıcılar her zaman ve her yerde 100’den fazla egzersiz türünde kaydedilebilen kendi egzersiz kayıtlarına kolayca ulaşarak hedefleri yönünde motivasyonlarını koruyabiliyor. 5 ATM basınca, IP68 sertifikasıyla suya ve toza dayanabilen Galaxy Fit3 ile kullanıcılar çeşitli ortamlarda açık hava etkinliklerinin de tadını çıkarabiliyor. Galaxy Fit3, kalp atış hızı ve stres seviyesi de içeren sağlık ölçümleri sunarak kullanıcılara genel sağlıkları hakkında daha detaylı bilgiler sağlıyor.

Galaxy ekosisteminde güvende ve bağlantıda kalın

Hayat kurtarıcı bir özellik olarak, Galaxy Fit3’e Düşme Algılama ve Acil SOS gibi yeni güvenlik yetenekleri eklendi. Olağandışı bir düşme tespit edildiğinde, zamanında tıbbi destek alınması için, Galaxy Fit3 kullanıcılarına hemen acil servisleri arama imkanı sunuyor. Kullanıcılar acil bir durumda, yandaki düğmeye beş kez basarak anında SOS mesajı gönderebiliyor.

Galaxy Fit3 kullanıcıları, gelişmiş giyilebilir teknoloji deneyimleri yaşamak için bağlantılı Samsung Galaxy ekosistemindeki bir dizi özelliğe de erişebiliyor. Kullanıcılar bileklerindeki Galaxy Fit3’ü bir uzaktan kumanda olarak kullanabiliyor. Bu özellik, sadece Camera Remote ile akıllı telefon kameralarından fotoğraf çekmek ve fotoğraf için geri sayım ayarlamak için değil, aynı zamanda bağlı cihazlardaki medya içeriklerini oynatmak ve kontrol etmek için de kullanılabiliyor. Kusursuz bir deneyim yaşamak için, kullanıcılar rahatsız edilmek istemediklerinde veya yatmaya hazırlandıklarında, akıllı telefonlarındaki modları eşleştirdikleri Galaxy Fit3’leri ile otomatik olarak senkronize edebiliyor. Akıllı telefonlarını kaybeden kullanıcılar, Galaxy Fit3’teki Telefonumu Bul özelliği ile kolayca telefonlarını bulabiliyor; bu özellik tersi durumlarda da kullanılabiliyor.

Bulunabilirlik

Galaxy Fit3, 23 Şubat’tan itibaren koyu gri, gümüş ve pembeden oluşan üç renk seçeneğiyle belirli pazarlarda satışa sunulacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM