Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Magdeburger Sigorta 5 Yıl İçinde İlk 10'u Hedefliyor

Magdeburger Sigorta 5 Yıl İçinde İlk 10'u Hedefliyor

Magdeburger Sigorta, iş ortaklarıyla bir araya geldiği   “Bölgeler Buluşması’nın” ilkini Bursa’da gerçekleştirdi. Marmara Bölge acentelerinin katıldığı toplantıda sektörün mevcut durumu ile birlikte Bor Holding iştiraki Magdeburger Sigorta’nın geleceğe yönelik planları çok yönlü olarak masaya yatırıldı. ‘Bölgeler Buluşmasına’; Antalya, Trabzon, Samsun, Konya, Kayseri, İstanbul, İzmir ve Adana  ile devam edilecek. 

“Son Dört ayda 670 yeni acente” 

Bursa’da “Sizin İçin Buradayız” mottosuyla düzenlenen toplantıda acente temsilcilerine bir konuşma yapan Magdeburger Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, sigortalı memnuniyetini artırmanın ve hizmet kalitesini yükseltmenin öncelikli hedefleri olduğunun altını çizerek “Bu buluşmaları Bursa’nın ardından her bölgede gerçekleştirmeyi planlıyoruz. İş ortaklarımız ile ilk kez bir araya geldik. Onlarla doğrudan temas edip bilgi alışverişinde bulunmayı çok önemsiyoruz. Büyüme ve yenilikçi yaklaşım stratejimiz çerçevesinde 1.000 olan acente sayımızı son 4 ayda eklenen 670’e yakın yeni acente ile güçlendirdik. Hedefimiz 5 yıl içinde Türkiye’de ilk 10 sigorta firması içinde olmak” dedi.  

“Yol haritamızı birlikte belirleyeceğiz”

Hancıoğlu, tüm Magdeburger Sigorta acenteleriyle ortak bir sinerji yaratmaya önem verdiklerini de kaydederek “Bu ilk buluşma gelecek yol haritamızı belirlemek adına verimli oldu, Marmara Bölgesindeki tüm iş ortaklarımıza destekleri nedeniyle teşekkür ederim. Yakın dönem hedeflerimiz kapsamında müşteri odaklı yaklaşımımızı sürdürecek ve başarı çıtamızı en üst noktaya taşıyacağımıza inancım tam” şeklinde konuştu.

Yenilikçi ve avantajlı sigorta ürünü KaskolaMAG

Magdeburger Sigorta’nın Bursa’da düzenlediği “Bölgeler Buluşması’nda” araç sahiplerinin hayatını kolaylaştıracak ve beklentilerini karşılayacak yeni “KaskolaMAG” ürünü de tanıtıldı.  Diğer ürünlere göre % 30’a varan avantajlı prim imkanı sunan KaskolaMAG, aracın çekilmesi ve kurtarılması, yol  yardım gibi birçok acil durum hizmetini de içeriyor. KaskolaMAG ürünü kapsamında MAG Servis’te yapılan tamirat işlemleri de Magdeburger Sigorta tarafından güvence altına alınıyor. 

Magdeburger Sigorta’nın yeni ürünü KaskolaMAG poliçesi sahipleri,  özel anlaşma yapılan 47 ildeki 55 MAG Servisinin kullanılması durumunda hasarın tutarına bakılmaksızın hasarsızlık indiriminin korunmasına da olanak veriyor. MAG Servis’te onarım gören araçlara, tamir süresi boyunca,  ikame araç sağlanırken araç teslimatının aynı şehirde olması durumunda vale hizmeti de sunuluyor.

MAG Servis Ağı Büyüyor

Magdeburger Sigorta’nın “Bölgeler Buluşması” toplantısının öncesinde Bursa’da MAG Servis olarak hizmet verecek MUR-SER Otomotiv’in açılışı da Ceyhan Hancıoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi. Magdeburger Sigorta Genişletilmiş Kasko veya KaskolaMAG ürününe sahip olan sigortalılar, MAG Servisi tercih ettiklerinde ayrıcalıklı hizmetlerin yanı sıra çeşitli indirim olanaklarından da yararlanacaklar.

Magdeburger Sigorta, bu yenilikçi ürün ve hizmetlerle sigortalılarının ihtiyaçlarına daha etkin ve avantajlı çözümler sunmayı da hedefliyor. Yenilikçi yaklaşımıyla sektördeki öncü konumunu pekiştirmeyi amaçlayan Magdeburger Sigorta, sigortalı memnuniyetini her zaman en üst seviyede sürdürmeyi amaçlıyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM