Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
DemirDöküm'den sıcaklığı konfor ve teknoloji ile buluşturan yenilik: MiGo Connect

DemirDöküm'den sıcaklığı konfor ve teknoloji ile buluşturan yenilik: MiGo Connect

İklimlendirme sektörünün öncü markalarından DemirDöküm, yenilikçi ve hayatı kolaylaştıran teknolojilerle ısıtmada yeni bir sayfa açıyor.

MiGo serisinin yeni üyesi MiGo Connect, modülasyon teknolojisi sayesinde daha az yakıt tüketerek enerjiden tasarruf sağlıyor. Ürün, yeni mobil uygulama “MiGo Link” ile uzaktan kontrol edilerek zenginleştirişmiş bir ısıtma deneyimini parmak ucuna taşıyor.

Üstün teknolojiye sahip ürünleriyle tüketicilerin tercihi olan DemirDöküm, kullanıcıların hayatını kolaylaştıran ileri teknolojiye sahip ürünleri satışa sunmaya devam ediyor. 2016 yılında MiGo ile akıllı oda termostatını kullanıcılarıyla buluşturan DemirDöküm, serinin yeni üyesi MiGo Connect’i satışa sundu. 

MiGo Connect, sahip olduğu modülasyon özelliğiyle kombi kapasitesini ihtiyaca göre otomatik olarak ayarlayarak enerji verimliliğini maksimum seviyeye çıkarıyor. Ürün ayrıca oda termostatı ünitesi ve internet modülü sayesinde tasarrufu kullanıcı inisiyatifine bırakmadan daha az yakıt tüketimi sağlayarak çevre dostu bir alternatif sunuyor. Ürün sahip olduğu özelliklerle kullanıcılarına sadece modern bir teknoloji deneyimi sunmakla kalmıyor, aynı zamanda enerji tasarrufu sağlayarak ekonomik bir çözüm vadediyor.

KULLANICI DOSTU ÖZELLİKLERİYLE ÖNE ÇIKIYOR

Yaşam alanlarındaki ısı konforunu uzaktan yönetebilmek ve en ideal sıcaklığı sunmak için birçok yeniliği üzerinde barındıran MiGo Connect, e-BUS altyapılı DemirDöküm ısıtma cihazlarıyla uyumlu çalışabiliyor. Ürün için geliştirilen yeni MiGo Link uygulamasıyla kullanıcılar akıllı telefonları üzerinden, uzaktan erişim özelliğiyle kombilerini bulundukları her yerden, diledikleri zaman yönetebiliyor. Kullanıcılar uygulama üzerinden ortam sıcaklığının yanı sıra ısıtma sistemiyle birlikte kullanım suyu sıcaklığını, cihazın çalışma ve arıza durumunu da kolaylıkla kontrol edebiliyor.

Modülasyon yapabilme kabiliyetiyle diğer on-off çalışan akıllı kontrol cihazlarından ayrılan MiGo Connect ile kombiler hem termostatı üzerinden oda sıcaklığına hem de internet üzerinden dış hava sıcaklığına göre kontrol edilebiliyor. Programlama özelliğiyle belirtilen kullanım alışkanlıklarına göre çalışma saatlerini ayarlayabilen ürün, konfor ve kolay kullanım imkanı sunuyor. Kullanıcılar ayrıca yeni mobil uygulama MiGo Link üzerinden enerji tüketim verilerini takip edip, cihazlarını Apple Home Kit ya da Amazon Alexa üzerinden de kontrol edebiliyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM