Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
IF Wedding Fashion İzmir podyumları modaya yön veriyor

IF Wedding Fashion İzmir podyumları modaya yön veriyor

Moda dünyasına öncülük eden IF Weddding Fashion İzmir’de, 2023 yılında trend olacak birbirinden iddialı tasarımlar, düzenlenen defilelerle sektör profesyonellerinin beğenisine sunuluyor. Özge Ulusoy, Didem Soydan, Demet Şener, Şevval Şahin, Wilma Elles gibi ünlü modeller de IF Wedding podyumlarında boy gösterdi. Defileleri izleyen İZFAŞ Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu Alıcı, Avrupa’nın en büyük moda fuarına ev sahipliği yapmaktan gurur duyduklarını belirterek, podyumda modellerle sohbet etti. Alıcı, “Herkese çok teşekkür ediyorum. Fuarımıza defilelerimiz en büyük rengi katıyor. Türkiye’de sektörümüz, çok güzel ve renkli moda şovlarına sahne oluyor, bunların mimarı da sizlersiniz. Hepiniz de çok güzelsiniz. İzmir’e güzelliğiniz çok yakıştı” dedi.

IF Wedding Fashion İzmir – Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, 16. kez kapılarını açtı. İzmir Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından Ege Giyim Sanayicileri Derneği partnerliğinde düzenlenen fuarda, Türkiye’den ve 10 ülkeden abiye giyim, gelinlik, damatlık, aksesuar ile çocuk giyim ürün gruplarından 222 katılımcı yer alıyor. Fuarın, binlerce yerli profesyonel ziyaretçinin yanı sıra farklı ülkelerden 3 bine yakın yabancı ziyaretçiye de ev sahipliği yapması bekleniyor. Fuar boyunca pek çok defile de gerçekleştiriliyor. IF Wedding Fashion İzmir, ilk iki gününde, birbirinden şık tasarımların kendine yer bulduğu defilelerle bir moda şovuna dönüştü. IF Wedding Fashion İzmir’de, 2023 modasına yön verecek tasarımlar ilk kez görücüye çıktı. Birbirinden güzel gelinlik, damatlık ve abiye modellerinin sergilendiği tasarımlar, fuarizmir’de özel olarak oluşturulan defile alanında sektör profesyonellerinin beğenisine sunuldu. 

İlk iki günde 16 defile

Fuarın ilk iki günü, 16 defileye birden sahne oldu. İlk günün gecesinde; İzmir Ekonomi Üniversitesi öğrencisi Enes Yolcu’nun birinci, Mersin Üniversitesi öğrencisi Arife Gedik’in ikinci, İzmir Ekonomi Üniversitesi öğrencisi İlayda Yaşın’ın üçüncü olduğu 13. Gelinlik Tasarım Yarışması’nın Final Defilesi düzenlendi. İlk gün Murat Acar, Ümit Collection, Çırağan Couture, Edgers, Novabella ve La Mariee Atelier firmalarının solo defileleri IF Wedding Fashion İzmir podyumlarını renklendirdi. İkinci günde de Miss Lioness, Seren Moda, Rojbey, In Couture, İğne İplik Moda firmalarının solo defileleri ile World Of The Fashion by Erkan Yılmaz ile ünlü şarkıcı Della Miles’ın canlı performansı eşliğinde gerçekleştirilen Wedding Style Show karma defilelerinde, podyumda birbirinden ünlü ve değerli modeller tasarımları sergiledi. Trunk Show alanında da karma defile ile Ayşenur Yetişkin W/Fibonacci solo defilesi gerçekleştirildi. 

Avrupa’nın en büyük moda fuarı

Defileleri izleyen İZFAŞ Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu Alıcı, World Of The Fashion by Erkan Yılmaz defilesi sonrasında katılan modellerle bir araya gelerek sohbet etti. Alıcı, “IF Wedding Fashion İzmir, Avrupa’nın en büyük moda fuarı. İzmir’de ev sahipliği yapmaktan gurur duyuyoruz. Fuarımızda tüm ürün guruplarından 222 katılımcımız var. 80’in üzerindeki ülkeden ziyaretçilerimiz ve alım heyetimiz var. Defilelerimiz de fuarımıza en büyük rengi katıyor tabi. Fuarımıza sektörün en önemli firmaları katıldı, aynı zamanda Ege Giyim Sanayicileri Derneği ile güzel bir Gelinlik Tasarım Yarışması yaptık, performans defilesi de fuarın üçüncü günü olacak. Herkesi davet ediyoruz” dedi. 

“İzmir’e güzelliğiniz çok yakıştı”

Canan Karaosmanoğlu Alıcı, “Çok güzel bir defile oldu. Hem ajansa hem Erkan beye hem de modellerimize teşekkür ediyorum. Türkiye’de gerçekten sektör çok güzel ve renkli moda şovlarına sahne oluyor ve tabi bunların mimarı da sizlersiniz. Hepiniz de çok güzelsiniz. İzmir’e güzelliğiniz çok yakıştı. Çok teşekkürler geldiğiniz için” diye konuştu.  

İzmir’de olmaktan çok mutluyuz

Defileye katılan modeller de İzmir’de ve IF Wedding Fashion İzmir’de olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Özge Ulusoy, “İZFAŞ’ın IF Wedding Fashion İzmir fuarına neredeyse çocukluk yaşlarımızdan bu yana geliyoruz. Kendi adıma bunun için bu fuarı düzenleyenlere çok teşekkür ediyorum. Çünkü gerçekten Türkiye’nin, Avrupa’nın en büyük fuarını yapıyorlar ve sektöre muhteşem bir istihdam sağlıyorlar. Bizi de özlediğimiz podyumlara kavuşturuyorlar. Çok teşekkür ederiz. Erkan Yılmaz ve Duman Ajans’a, model arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum” dedi. 

Didem Soydan, “İzmir bizim yürümeyi öğrendiğimiz yerlerden biri diyebilirim. Burada çok yer aldık. Pandemi sonrası tekrar birçok markanın olması, sektörün hareketlenmesi çok güzel. Podyuma çıktığım model arkadaşlarımın hepsi özendiğim ve beğendiğim isimler, onlarla birlikte yürüdüğüm için çok mutluyum” diye konuştu. 

Demet Şener de “Çok mutluyum, herkese teşekkür ediyorum. Tekrar burada olmaktan, tekrar podyumlarda olmaktan, sevdiğim işi yapmaktan, herkesi burada görmekten çok mutluyum” şeklinde konuştu. 

Wilma Elles ise “Türkiye’nin tekstil sektörü gerçekten çok büyük, dünyada en önde gelenlerden. Onun için bunun prestijini burada çok iyi hissetmiş olduk. Defile muhteşem geçti, manken arkadaşlarla olmaktan çok mutluyum. Tasarımcıları tebrik ediyorum, burada dünyada örnek olacak çalışmalara imza atmışlar” dedi. 

İlk iki günkü defilelerde ünlü mankenler Özge Ulusoy, Şevval Şahin, Didem Soydan, Demet Şener, Wilma Elles, Ece Gürsel, Gizem Özdilli, Sema Şimşek, Şebnem Schaefer, Sezgi Sena Akay, Günay Musayeva gibi isimler de podyumdaydı. Duman Fashion Events ve Rönesans Ajans mankenlerinin yer aldığı defileler büyük ilgi gördü. IF Wedding Fashion İzmir üçüncü gününde; Swan, Alin Abiye, Alamo firmalarının solo defilelerine, Closing Fashion Show karma defilesine, 12. Gelinlik Tasarım Yarışması’nda ödül kazanan Hasancan Meşelik’in Performans Defilesi’ne ve Trunk Show alanında bir karma defileye ev sahipliği yapacak. IF Wedding Fashion İzmir, 10:00-19:00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

Hibya Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM