Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Müzik Evinde 2 güzel konuk  2 özel sohbet

Müzik Evinde 2 güzel konuk 2 özel sohbet

Emel Yalçın ve Sertaç Akkaya ile Müzik Evinde’de her hafta birbirinden özel konuklar yer alıyor.

Dream Türk TV’nin sevilen programı Emel Yalçın ve Sertaç Akkaya ile Müzik Evinde’nin bu haftaki konuğu başarılı oyuncu Sitare Akbaş ve başarılı şarkıcı Irmak Arıcı oldu. Sea Production’un yapımcılığını üstlendiği Emel Yalçın ve Sertaç Akkaya’nın sunduğu bol müzikli ve bol kahkaha dolu program Müzik Evinde yayın hayatına 7. bölümle hız kesmeden devam ediyor.

 

‘Sipariş üzerine şarkı yazıyorum’

Gelen konuklardan güzel oyuncu Sitare Akbaş, 30 yaşından sonra şarkı yazmaya başladığını söyledi. “30’dan sonra şarkı yazmaya başladım ve çok sevdim. En son Ceren İpar için bir şarkı yazdım. Yapımcılığını da kendim üstlendim. Mistik elektronik şarkı yazmayı çok seviyorum. Sadece insana olan aşkı değil her şeye olan aşkı yazmayı seviyorum. İyi bir yazar olmak için empati duygusunun çok gelişmesi gerekiyor. Sipariş üzerine Ramo dizinin bir şarkı yazmıştım. Bütün şarkıları sipariş üzerine yazdım” dedi.

 

Türkan Şoray heyecanı 

Türkan Şoray’a olan sevgisinden de bahseden güzel oyuncu bir anısını da anlattı. “Altın Koza Türkan Şoray umut vaat eden kadın oyuncu ödülünü almadan iki hafta önce Türkan Şoray ile ilgili bir açıklama yapmıştım. Açıklamamda Türkan Şoray Türk Sineması’nın devrimcisidir. Oyunculuğu, yazarlığı, yönetmenliği hepsi bir devrimdir demiştim. Bu röportajımı Türkan Şoray okumuş. Beni bir gün basın danışmanı aradı. Türkan Şoray seninle konuşmak istiyor numaranı verdim dedi. Ondan sonra kayıtlı olmayan her aramayı Türkan Şoray arıyor sandım her telefon çaldığında heyecanlandım. Bir gün arabada giderken telefon çaldı ve arayan Türkan Şoray’dı. Hayatımda hiç bu kadar heyecanlanmıştım. Heyecandan kazağımın yakasını kemirmişim arkadaşım o anlarımı telefona çekmiş. Bana ‘Biz meşaleyi size devrettik artık siz taşıyacaksınız’ dedi. Hayatımda konuştuğum en naif insan” dedi.

 

Marka yüzü kendisi olacak 

Emel Yalçın ve Sertaç Akkaya ile Müzik Evinde programına konuk olan güzel şarkıcı Irmak Arıcı, girişimci olduğu ortaya çıktı. Veterinerlik mezunu olan ve gönlünü müziğe kaptıran şarkıcı, “Pandemi döneminde takı markası oluşturmuştum. Kendi tasarımlarımı yaptım güzel de gidiyordu ama konserler yeniden başlayınca ilgilenemedim. Şimdi de kozmetik markası oluşturuyorum. Ürün araştırmalarına devam ediyorum marka ismi henüz belli değil ama yüzü ben olacağım” dedi.

 

Oyunculuk yaparım dersem haksızlık olur 

Müziği çok sevdiğini söyleyen başarılı şarkıcı, oyunculukla ilgili de konuştu. Oyunculuk mesleğinin zorluğuna değinen Arıcı, “Bir müzisyen olarak dizide yada filmde üzerime düşeni yapmak isterim ama hiç kolay bir iş değil. Provaları, set saatleri falan çok zor. Oyunculuk yaparım diyerek senelerini bu mesleğe veren sanatçı dostlarıma haksızlık yapmış olurum” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM