Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Çankaya'da Müzik Dolu Akşam

Çankaya'da Müzik Dolu Akşam

Çankaya Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi, “Arp’ın Nefesi” konserini başkentli sanatseverlerle buluşturdu.  Neyzen Bilgin Canaz ve Arpist Çağatay Akyol’un verdiği konser büyük ilgi gördü.

Sanata ve sanatçıya verdiği değerle ön plana çıkan Çankaya Belediyesi, “Arp’ın Nefesi” konserine ev sahipliği yaptı. Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konserde ney ve arpın büyülü sesi yankılandı. Ney virtüözü Bilgin Canaz ve Türkiye’nin tek erkek arp sanatçısı Çağatay Akyol, “Arp’ın Nefesi” konseri ile notalara hayat verdi. Arpın kadim tınısı ve neyin huzur veren iyileştirici birlikteliğiyle keyifli vakit geçiren Çankayalılar, konsere yoğun ilgi gösterdi.

 

Öte yandan Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde Piyanist Günay Tuzkaya, kemanist Ebru Karaağaç ve çellist Kerem Aykal’ın “Romantizmin Işığında Kış” temalı bir konseri de izleyicilerden büyük beğeni aldı.

-Çankaya Belediyesi veri sorumlusu sıfatıyla; kurumumuzla ilişkinize bağlı olarak 6698 Sayılı Kişisel Verileri Koruma Kanunun çizdiği sınırlar kapsamında bir kısım kişisel verileriniz tarafımızca işlenmektedir. Detaylı Aydınlatma Metnine internet sitemizden ve tarafımızdan isteyerek ulaşabilirsiniz.
-Bu e-posta mesajı kişisel olup, içeriğinden mesajı atan kullanıcı doğrudan sorumludur. Bu mesajın içeriği ve/veya ekleri hiçbir şekilde izinsiz kullanılamaz, saklanamaz ve/veya kopyalanamaz. Mesaj yanlışlıkla size gönderilmişse ya da mesajın muhatabının siz olmadığını düşünüyorsanız, lütfen tüm ekleriyle birlikte siliniz ve göndereni uyarınız.

This is a personal e-mail message the user of which is directly responsible for the content of the message. Under no circumstances the content and/or annexes of the message can be used, hold and/or reproduced without permission. If the message has been sent to you by mistake or if you think you are not the intended recipient, please with all the annexes, delete the message and notify the sender.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM