Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Samsung Galaxy Buds Serisi, Yeni Güncellemeyle Sürükleyici ve Akıllı Ses Deneyimleri Sunuyor

Samsung Galaxy Buds Serisi, Yeni Güncellemeyle Sürükleyici ve Akıllı Ses Deneyimleri Sunuyor

Galaxy Buds ve Galaxy S24 Serisi, yapay zeka destekli çeviri özellikleriyle dil bariyerlerini aşarak kültürlerarası iletişimi yeniden tanımlıyor. En yeni güncellemeyle Galaxy Buds, kullanıcılarına kristal netliğinde ses deneyimi ve Samsung ekosistemindeki cihazlar arasında sorunsuz bağlantı sunuyor. Gerçek zamanlı çeviri, Auracast, 360 Ses ve Otomatik Geçiş gibi özelliklerle, her yerde ve her zaman üst düzey bir deneyim vadediyor.

Kısa süre önce piyasaya sunulan Galaxy S24 Serisi, Galaxy AI platformunun çığır açan yetenekleriyle kültürler arasında bağlantı kurmanın yeni imkanlarını sundu. Cihaz üzerinden sağlanan güvenli yapay zeka özellikleri sayesinde dil bariyerlerini kaldırmak mümkün hale geliyor. En yeni güncellemeyle Galaxy Buds Serisi, bu akıllı özellikleri daha da kusursuz hale getiriyor.

Yapay zeka destekli ve eller serbest kullanılan özelliklere sahip Galaxy Buds’ın aldığı güncellemeler, kullanıcıları yalnızca kristal netliğinde bir ses deneyiminin merkezinde konumlamakla kalmıyor, aynı zamanda Samsung ekosisteminin de kalbinde yer almalarını sağlıyor. Galaxy S24 Serisi, Samsung TV’ler ve diğer cihazlarla entegre çalışan Galaxy Buds kulaklıklarının gelişmiş, kullanışlı ve akıllı özellikleri, kullanıcıların çevresindeki dünyayla daha uyumlu bir şekilde etkileşim kurmasına olanak tanıyor.

Galaxy Buds ile Bariyerleri Ortadan Kaldıran İletişim

Çeviri sırasında söylenenleri kaçırma sorununa son veren Galaxy S24 Serisi’nin gerçek zamanlı çeviri özellikleri, dünyanın her yerinde herkesle iletişim kurulmasını sağlıyor ve bu deneyim, Galaxy Buds kulaklıklar ile daha da iyileşiyor, iletişimdeki bariyerler ortadan kalkıyor.

Sesli Çevirmen: Sesli Çevirmen, Galaxy S24 Serisi ürünlerde gerçek zamanlı çeviri sağlayarak iletişimi geliştiriyor. Bu özellik Galaxy Buds kulaklıklarla eşleştirildiğinde, konuşma esnasında sesleri ayrıştırarak hizmeti optimize ediyor. Kulaklıklar aracılığıyla çevirileri dinlerken, karşı tarafın söyledikleri telefonun hoparlöründen aktarılıyor; bu, konuşmaya daha fazla odaklanmayı sağlıyor. Artık, cihazı ileri geri hareket ettirmeye gerek kalmadan, konuşma sırasını kulaklıklara dokunarak kolayca değiştirmek mümkün. Bu da sohbetleri daha akıcı hale getiriyor.

Samsung Ekosistemiyle Kurulan Gelişmiş Bağlantı 

Galaxy Buds’a sunulan en yeni güncellemeler, yalnızca daha zengin ve daha etkileyici bir ses elde edilmesini sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda Samsung cihazları arasında sorunsuz bağlantılar kurulmasına da imkan veriyor.

Auracast: Geçen yıl Samsung, Galaxy Buds2 Pro kulaklıklara Samsung Smart TV’lerde kullanılan Auracast desteği sundu. Bu özellikle, TV’ler birden fazla Buds kulaklığa ses iletebilen ortak bir radyo istasyonuna dönüşme yeteneği kazandı. Şimdi en yeni güncellemeyle bu özellik, Galaxy S24 Serisi de dahil olmak üzere telefon ve tabletlere de sunuluyor.

360 Ses: En iyi ses deneyimi kullanıcıları aksiyonun merkezine yerleştiriyor ve 360 Ses özelliği, kullanıcıyı her yönden saran bir ses sunuyor. Daha önce telefon ve tabletlerde desteklenen 360 Ses, artık TV’lerde de kullanılabilecek ve evlerde sinema benzeri bir ses deneyimi sunacak. Galaxy Buds kulaklıklar ayrıca, kullanıcının etrafını saran bir ses ortamı yaratmak için kullanıcının baş hareketini de takip edebilecek.

Otomatik Geçiş: Galaxy Buds kulaklıkla Samsung TV’yi izlerken bir çağrı geldiğinde, Otomatik Geçiş özelliği, bağlantıyı otomatik olarak Galaxy telefona yönlendiriyor ve arama sona erdiğinde bağlantıyı eski haline getiriyor. Yeni güncelleme sayesinde Samsung cihazlarında birinci sınıf ses özelliklerinin keyfini rahatça çıkarmanızı sağlıyor.

Gelecek Açık ve Net

Galaxy AI özelliklerine gelen son güncellemelere ek olarak gelişmiş bağlantı yetenekleri sunan bu yeni yazılım güncellemesi, Şubat sonundan itibaren[4] Galaxy Buds2 Pro, Buds2 ve Buds FE’ye aşamalı olarak sunulacak. Samsung, her zaman, her yerde ve her bağlantı durumunda, sınıfının en iyisi, akıllı ve sorunsuz bağlantıyla iletilen ses deneyimleri yaşatmak için Galaxy Buds Serisi’ni geliştirmeye devam edecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM