Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Çift Terapisine Bireysel Gidilir mi?

Çift Terapisine Bireysel Gidilir mi?

Günümüzde çift terapisine olan ihtiyaç çiftlerin ilişkilerinin sağlıklı olmasına, kendi hislerine önem vermesiyle, ilişkide ki sorunları çözüme kavuşturmak için bir profesyonele danışma ihtiyacı ile birlikte oldukça arttı. Bu da ilişki de problemleri olan özellikle evli bireylerin karı kocaların bursa çift terapisi için partnerini ikna edemeyip ‘’Çift Terapisine Tek Gidilir Mi?’’ sorusunu gündeme getirdi ve sıkça sorulur oldu. Gelin birlikte bu soruya cevap bulalım.

İlişki her zaman güzel duygularla başlasa da zaman zaman yaşanan problemler (birçok sebebi olabilir) kaçınılmazdır. İlişkide sorunlar oluşması ve çiftlerin tartışması oldukça olağan bir durumdur. Ancak bu tartışmaların sonu gelmiyor, sesler yükseliyor, kalpler kırılıyor ve çözüme ulaşmıyorsa burada bursa çift terapisi almanın önemli olduğunu söyleyebiliriz.

Peki biz istiyor ancak partnerimizi ilişki terapisine ikna edemiyorsak? Bursa ilişki terapisine bireysel de gelebilirsiniz. Bireysel olarak çift terapisinde eşinize partnerinize duygu düşüncelerinden, her zamanki verdiği tepkilerin işlevselliğinden, iletişim kalıplarından konuşarak ilişkiye olan bakış açısını genişletmeye, işlevsiz olan başa çıkma tarzını işlevli hale getirmeye, iletişimdeki sağlıksız tarafları fark ettirmek amaçlanır.

İlişki adına çiftlerin işbirliği yaparak birlikte gelmeleri daha avantajlı olsa da, bireysel olarak çift terapisine gelmek de ilişkinize oldukça fayda sağlayarak kendi duygu durumunuzu iyileştirecektir.

Çift terapisine tek gidilir mi sorusuna da böylece cevap bulduk. Eğer Bursa’da ikamet ediyorsanız yüz yüze, farklı şehirde ikamet ediyorsanız online terapi ile ilişkinizde yolunda gitmeyen hususları konuşabiliriz. Ayrıntılı bilgi ve randevu için 0553 911 94 98 numaralı telefondan arayabilir ya da nazikemese.com dan online randevu alabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM