Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Çankaya'da Her Yaştan Vatandaşa Müzik Eğitimi

Çankaya'da Her Yaştan Vatandaşa Müzik Eğitimi

Çankaya Belediyesi Muammer Sun Müzik Atölyesi’nde eğitimler sürüyor. Her yaştan Başkentlinin birçok enstrüman eğitimi alabildiği kurslarda, konservatuvar ve müzik okullarına hazırlık için de çalışmalar yapılıyor.

Çankaya Belediyesi Muammer Sun Müzik Atölyesi geleceğin sanatçılarının ilk eğitim merkezi olarak çalışmalarını sürdürüyor. Küçük bir konservatuar niteliği taşıyan Muammer Sun Müzik Atölyesi, başta gençler ve çocuklar olmak üzere her yaştan vatandaşın eğitim alabileceği kurs imkanı sağlıyor. Atölye’ de, klasik gitar, keman, çello, flüt, piyano, bağlama, şan/ solfej, bateri, perküsyon enstrümanlarının yanı sıra Çocuk Korosu ve Gençlik Korosu’nda yetiştirilmek üzere, yetenekli ve istekli olan genç ve çocuklarla müzikal çalışmalar yapılıyor. 

BİREYSEL VE GRUP ÇALIŞMALARI

Çocuklar için 8 yaştan itibaren, gençler için ise 17 yaş ve üzerine eğitimler verilen Atölye‘ de, konservatuvarların müzik bölümleri ve müzik okullarına hazırlık kursları da yer alıyor. Atölye’ de ayrıca performans sahnesi, bireysel ve grup çalışmaları için derslikler, orkestra çalışmaları için özel ayrılmış bir salon, koroların rahatlıkla çalışabileceği bir ortam ve bateri-perküsyon çalışmaları için ritim salonu bulunuyor. 

MÜZİK KULAĞI TESTİYLE KAYIT ALINIYOR

Her 23 Nisan’da konser veren 1000 Çocuk Korosu başta olmak üzere birçok sanatsal eğitime de ev sahipliği yapan Atölye, kontenjanla sınırlı sayıda kursiyer alıyor. Kurslara, kayıt günü yapılan müziksel işitme testi puanına göre, yüksek puandan başlanarak kurslara katılmaya uygun kişiler belirleniyor. Muammer Sun Müzik Atölyesiyle ilgili detaylı bilgi için (0312) 229 67 52 numaralı telefondan iletişim kurulabiliyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM