Bilgi

  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Hero Baby Beslenme Yolculuğu İle Annelerin Yanında

Hero Baby Beslenme Yolculuğu İle Annelerin Yanında

Hero Baby, hamile ve yeni anneleri bebek beslenmesi konusunda bütüncül bir bakış açısıyla desteklemeyi amaçlayan webinar serisi ‘Beslenme Yolculuğu’nu hayata geçirdi.

136 yıllık bebek gıdası uzmanlığıyla sağlıklı ve mutlu nesiller yetişmesine katkıda bulunan, katkısız, koruyucusuz ürünleri ile her an annelerin yanında olan Hero Baby, ‘Beslenme Yolculuğu’ serisi ile bu yolculuğu başka bir boyuta taşıyor.

 

Türkiye’nin en geniş kapsamlı beslenme webinar serisi “Hero Baby ile Beslenme Yolculuğu” 2024 yılı itibarıyla başladı!

Hero Baby Türkiye, ailelerin ek gıda dönemindeki bebek ve çocuklar için merak ettiği tüm sorularına, bilimin ışığında en doğru yanıtları vererek onları destekliyor. Duyulardan duygulara, duygulardan fizyolojik iştaha kadar uzanan biricik yolculukta bütüncül bir bakışla beslenmenin ele alındığı ücretsiz webinar (zoom) söyleşilerinde, Moderatör Gizem Erbirer, gelen soruları ebeveynler adına soruyor; çocuk doktorları, fizyoterapistler ve uzman diyetisyenler yanıtlıyor.

 İsviçre menşeili bebek ve küçük çocuk ek gıda markası Hero Baby, sene boyunca devam edecek olan seminerlerinde, yeni annelerin ve anne adaylarının kendilerini sorguladığı, yetersiz hissettiği dönemlerde onlara sonsuz bir destek sunarak, her annenin kendi bebeği için en iyi anne olduğu bilincine varmasını hedefliyor.

 

Hero Baby Türkiye,  en sağlıklı bebek ve çocuk beslenmesini konuşmak için anneleri, babaları ve tüm bakım verenleri yıl boyu sürecek ücretsiz webinar serisine davet ediyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM